• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi SKROTAL RENKLİ DOPPLER anlayanlar bakabilir mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Screenshot_20171010-135626.webp
evet kızlar sonuç bu. Doktor maalesef yoktu 13 Ekimde gelicekmiş

Eki Görüntüle 2053827 evet kızlar sonuç bu. Doktor maalesef yoktu 13 Ekimde gelicekmiş

"Hasta supin pozisyonda iken venöz yapıların kalibrasyonu istirahat halinde iken solda 1,3 mm, valsalva manevrası ile solda 1,6 olarak ölçülmüştür. Solda istirahet ve valsalva halinde aynı yönde akım izlendi"
Vallahi hiç farketmedim okunmadığını canım kusura bakma sağol :)

"Hasta supin pozisyonda iken venöz yapıların kalibrasyonu istirahat halinde iken solda 1,3 mm, valsalva manevrası ile solda 1,6 olarak ölçülmüştür. Solda istirahet ve valsalva halinde aynı yönde akım izlendi"
Vallahi hiç farketmedim okunmadığını canım kusura bakma sağol :)
Canim bu mm cinsinden soyledigi seyler varikosel degil mi yanlis yonlendirmek istemiyorum .Ama varikoselse düşük korkulacak gibi gorunmuyor

Canim aglütinasyon iltihap demek onu mutlaka sorun ileri hareket yetersiz proxeed kullanirsaniz hiz artar

Canim hiz yetersiz nasil normal dedi baska birine gidin sen kendin proxeed alabilirsin ya da.pharmaton l arginin
Canım doktor sperm sonucumuza normal dedi biliyomusun aglutinasyon hakkinda konuşmadı bile. 20 gün sonra tekrarlayalım dedi o kadar sinir oldum ki.

Back
X