• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skype kullanmayi bilmiyorum

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Slm arkadaşlar benim derdim kendim skype kullanmiyorum bi kaç yildirda zaten MSN vs şeylerden uzagim..esimin telinde skype yüklü erkek arkdaslariyla konusuyor genelde listesine baktigindada öyle ama beni sozlude olsa aldatma ihtimali varmi sdc 3-4 benimde tanidigim arkdaslari ekli ama kadinimya illaki kiskanclik oluşuyor içimde bi kurt düştü bi kere
Güvenin var bu tarz seyleri yapanlarda tasvip etmiyor bu yapmayacagi anlamına gelmez snrim bi kaç yorum yaparmisinz içim rahatlasin..

Bazen bilmemek daha iyidir.
Boşver hiç bulaşma..durduk yere kendini de üzme.

bilgisayarınıza indirin skype programını zaten msn tarzı kullanımı var öyle karmaşık değil yani:51: konuşmaları silmemişse eğer ordan bakılabilir tabi mail adresini ve şifreyi biliyorsanız.

Haklisin galiba ama telini kurcalamaktan alikoyamiyorum kendimi:((((((yok yok bi delilde bulamiyorum haaa gerçi bulsam bundan daha mi huzurlu olcam huzurumn kacmamasi daha iyi galiba saol:))

Telden indirdin skype konturu falan dio Çözemedin eşimin şifresini de yillar önce biliodum unuttum simdi sormamda kavga cikiyor ben suphelndikce huzurumz kalmio evde..yanimdayken genelde acik oluyor kurcaliorum bana gore bisey yk bulamiyorum.

Hiccc kurcalamaaa.. aldatan adam zekidir, senin gorecegini bile bile telefonda bise saklamaz, siler:-) ama sanmioruum yani bosa kendini uzmeee. Bnde de cok kotu bi huydu .. vazgectiimmm. Olumsuz seyleri cagirmaa.. olumlu dusun, esin seni sewior. Mutluyuz neden aldatsin de tmm ii gclr

Ya erkekleri cok bunaltmamak gerk gercekten. Tmm herseylerine tmm demeyelm ama hytm askim sn nasil istersen diyelm. O dusuncede olmasak bile diyelm. Kocalari ancak esleri yani bizler yontariz walla. Guzel soz, guzel ilgi ama abartisiz.. o an yaklastn baktin snirli tmm hytm sensin hayatm de cekil yemin edyrm 1saat icinde o gelip knusucak snnle.. ablam hep der ki, kocani iyiliginle ez diyeee.

bence de hiç kurcalama bırak eğer varsa çıkar zaten kokusu..ki olduğunu düşünmüyorum..mutluluğunu böyle gereksiz hislerle bozma..erkek eğer aldatacaksa bunun bir sürü yolu var..eşine güveniyorsan boşa üzme kendini sen..onun da aklına sokma böyle şeyleri sakın..sonra bir gün yeter der yapıverir..erkekler böyledir..aldattığı halde yüzsüz yüzsüz ''SENİN YÜZÜNDEN OLDU SEN SOKTUN BUNLARI KAFAMA''diyen erkekler gördüm ben..

bence de hiç kurcalama bırak eğer varsa çıkar zaten kokusu..ki olduğunu düşünmüyorum..mutluluğunu böyle gereksiz hislerle bozma..erkek eğer aldatacaksa bunun bir sürü yolu var..eşine güveniyorsan boşa üzme kendini sen..onun da aklına sokma böyle şeyleri sakın..sonra bir gün yeter der yapıverir..erkekler böyledir..aldattığı halde yüzsüz yüzsüz ''SENİN YÜZÜNDEN OLDU SEN SOKTUN BUNLARI KAFAMA''diyen erkekler gördüm ben..

Kesinlikle katiliyorum sanaaaa.. hayati kendimize zindan eden yine biziz..

Ablacım bence eşine güvenmelisin öncelikle seni aldatmak istese her şekilde yapar bunu unutma.ayrıca cep telefonunda açıkta bırakıyormuş senden gizlisi saklısı olsa açık bırakmaz gözünün önünde :)) şüphelendirecek bi hareketi yoksa hiç dedektiflik yapmaya kalkışma derim bu benim fikrim tabiki evinizde huzurunuz mutluluğunuz olduğu sürece evli bi adamın dışarıya gözü kaymaz diye tahmin ediyorum çok merak edersen de ona belli etmeden ara sıra bakarsın telefonuna ama bence içini ferah tut herşey gönlünüzce olsun ayrıca skype çok karışık ni program değil msn gibi yazışma ve görüntülü arama yapıkan bi program.

Hiç ses etme, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

Akıllıya bile 40 gün deli dersen deli olurmuş, adamın niyetini bozma =))

Öyle bir şey yapacak olsa telefonunu verir mi senin eline

Back
X