Skype uzerinden psikolojik tedavi var mi?

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Gunlerdir buraya yazip cizdigimi biliyorsunuz ve hatta biktiniz biliyorum.
Evet yardim alin dediniz. Ve arastirmalarim neticesinde turkce ya da konusan psikologlarin herbirini tek tek aradim, ve tamami "cok uzun bekleme listesi var, en erken 6 ay sonra alabiliriz" cevabini aldim.
Kisaca, koskoca Berlinde ortada kaldim.
Ve acil destege ihtiyacim var bildiginiz gibi. Turkiyede skype uzerinden gorusme yapabilecegim bir psikolog var mi?
Bugun bir psikiyatristten acil randevu aliyorum, tama ilac kullaninca sakinlesicem de, benim esas psikolojik tedaviye ihtiyacim var

Webden 'Türkiye online psikoterapi ' yazarsanız bu hizmeti veren uzamanlara ulaşabilirsiniz.
Henüz çok yeni bir hizmet,ne yazık ki fazla
yaygın değil.
Prof.Dr.İlkay Kasatura ve ekibi böyle bir hizmet veriyor mesela,bir bakın web sitesine.

kendi psikoloğum online terapi yapıyor yurtdışı dahil
illaki vardır online terapi yapan psikologlar

Skype ye güvenmeyin
Birebir görüşmeler yapın yüzyüze doktorla
Neyiniz var özel değilse?

Ben doğum haritası bakıyorum
Belki canınızı sıkan merak edilen konu varsa bakabilirim!

Skype ye güvenmeyin

Doğum haritasında can sıkan konuların akıbeti mi belli oluyor,gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Hep merak ettiğim bir konudur bu.

Doğum haritasında can sıkan konuların akıbeti mi belli oluyor,gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Hep merak ettiğim bir konudur bu.

Daha çok nelerle karşılaşacagimiz
Yol haritasıdir doğum haritası

Size şöyle olacak demez
Böyle olabilir su şekilde önlem alın der

Skype ye güvenmeyin

Yurtdisindayim ve burada turkce terapi bulamiyorum daha dogrusu buldum da, bekleme suresi en az 6 ay.
Neyim var derseniz...depresyonun dibi. Isterseniz bir onceki yazdiklarimi okuyun,ama bunalima girebilirsiniz dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…