- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Ingilizcem cok iyi seviyede, almancam ortaHiç duymadım.
Yabancı diliniz yok mu ? Orada daha iyi bir psikolog ile görüşseniz.
canımcım hep sen denk geliyosun konulara baktığımdaHiç duymadım.
Yabancı diliniz yok mu ? Orada daha iyi bir psikolog ile görüşseniz.
kendi psikoloğum online terapi yapıyor yurtdışı dahilGunlerdir buraya yazip cizdigimi biliyorsunuz ve hatta biktiniz biliyorum.
Evet yardim alin dediniz. Ve arastirmalarim neticesinde turkce ya da konusan psikologlarin herbirini tek tek aradim, ve tamami "cok uzun bekleme listesi var, en erken 6 ay sonra alabiliriz" cevabini aldim.
Kisaca, koskoca Berlinde ortada kaldim.
Ve acil destege ihtiyacim var bildiginiz gibi. Turkiyede skype uzerinden gorusme yapabilecegim bir psikolog var mi?
Bugun bir psikiyatristten acil randevu aliyorum, tama ilac kullaninca sakinlesicem de, benim esas psikolojik tedaviye ihtiyacim var
Hahhaa :)) Sağol canım eksik Olma seni görmekte ne guzel :)canımcım hep sen denk geliyosun konulara baktığımda
Seni her yerde görmek ne güzel :)
Gunlerdir buraya yazip cizdigimi biliyorsunuz ve hatta biktiniz biliyorum.
Evet yardim alin dediniz. Ve arastirmalarim neticesinde turkce ya da konusan psikologlarin herbirini tek tek aradim, ve tamami "cok uzun bekleme listesi var, en erken 6 ay sonra alabiliriz" cevabini aldim.
Kisaca, koskoca Berlinde ortada kaldim.
Ve acil destege ihtiyacim var bildiginiz gibi. Turkiyede skype uzerinden gorusme yapabilecegim bir psikolog var mi?
Bugun bir psikiyatristten acil randevu aliyorum, tama ilac kullaninca sakinlesicem de, benim esas psikolojik tedaviye ihtiyacim var
Hem fikir olmamız ne hoş :) bitanesin ya :)Hahhaa :)) Sağol canım eksik Olma seni görmekte ne guzel :)
Doğum haritasında can sıkan konuların akıbeti mi belli oluyor,gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Skype ye güvenmeyin
Birebir görüşmeler yapın yüzyüze doktorla
Neyiniz var özel değilse?
Ben doğum haritası bakıyorum
Belki canınızı sıkan merak edilen konu varsa bakabilirim!
Sağol canmmmmm :)Hem fikir olmamız ne hoş :) bitanesin ya :)
Valla şunu da söylemeden geçemeyecem benim 100 küsürlük konumdaki görüşlerin, fikirlerin ve savunmalarından sonra pek bi kanım kaynadı sanaSağol canmmmmm :)
Doğum haritasında can sıkan konuların akıbeti mi belli oluyor,gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Hep merak ettiğim bir konudur bu.
Yurtdisindayim ve burada turkce terapi bulamiyorum daha dogrusu buldum da, bekleme suresi en az 6 ay.Skype ye güvenmeyin
Birebir görüşmeler yapın yüzyüze doktorla
Neyiniz var özel değilse?
Ben doğum haritası bakıyorum
Belki canınızı sıkan merak edilen konu varsa bakabilirim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?