Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
Mrblar bnde bu bezi yeni tanıdım ve yeni kullanmaya başladım şimdilik memnunum ama yinede teretdütlerim var daha fazla bilgi sahibi olan varsa daha iyi oluur.
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
Kızıma en başından beri prima kullanıyorum. Birkaç markadan da numune istemiştim. Hemen hemen tüm markaları denemiş oldum ben. Hiçbirinden de prima kadar memnun kalmadım. Kızım 14 aylık hala prima kullanıyorum.
İki gün önce sleepynin sitesinden numune istedim denemek için. Bugün sms geldi kargoya verildi diye. Baya hızlı davrandılar bu konuda. Bakalım bekliyorum. Geldiğinde yeniden yazarım deneyimimi.
Zaten 1-2 bezde belli olur diolar bi sıkıntı olursa bebek için bzde 1 gün oldu kullanıoruz şimdilik sıkıntı yok bnde prima kullanıodum ama 4 numaraları kötü kokuomuş o yüzden sleepy denemek istedm bakalım kısmet
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
Zaten 1-2 bezde belli olur diolar bi sıkıntı olursa bebek için bzde 1 gün oldu kullanıoruz şimdilik sıkıntı yok bnde prima kullanıodum ama 4 numaraları kötü kokuomuş o yüzden sleepy denemek istedm bakalım kısmet
Ben de 4 numara kullanıyorum prima.. Diğerlerinden farklı bir koku duymadım hiç çok ilginç..
Bilmiorum bz 3 numaradayz kullanan bi arkadasm öle demişti premium carede 4 numarada değişio kokusu dokusu falan bnde değişiklik yapmak istedm bide cok sık değiştiriorum zaten ama yinede cok kararsızm
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
Bilmiorum bz 3 numaradayz kullanan bi arkadasm öle demişti premium carede 4 numarada değişio kokusu dokusu falan bnde değişiklik yapmak istedm bide cok sık değiştiriorum zaten ama yinede cok kararsızm
4 numarada koku değil de gösterge çizelgesi yok sadece.tek değişiklik bu fark ettiğim..
Bn hiç kullanmadm daha 4 noyu heralde arkadasm öle düşündü bilemiorum kullanıcı farkı peki siz nie sleepy düşündünüz
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
Bn hiç kullanmadm daha 4 noyu heralde arkadasm öle düşündü bilemiorum kullanıcı farkı peki siz nie sleepy düşündünüz
Değiştirmek istediğimden değil aslında. Ben ıslak mendillerini denedim sleepy nin ve memnun kaldım. Sadece denemek istedim. Mesela molfix denediğim de bana çok haşur huşur gelmişti. Hugies de çok kalın mesela.. Can bebeden bahsetmiyorum bile.. Sleepynin kalitesini merak ettim.
Bnm arkadaslrım var sleepy kullanan sağlık personeli onlar verdiler banada 3 tane flan denemem için yerli bez die bn memnun kaldm fiyatıda cok uygun sonucta bebekte sorun olmassa nie kullanılmasn ki bosuna 2 kat para verilmesn.
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
Bnm arkadaslrım var sleepy kullanan sağlık personeli onlar verdiler banada 3 tane flan denemem için yerli bez die bn memnun kaldm fiyatıda cok uygun sonucta bebekte sorun olmassa nie kullanılmasn ki bosuna 2 kat para verilmesn.
Fiyat farkı 2 katsa tabi ki.. Fiyatını bilmiyorum sleepynin. Gelsin numune bir deneyeyim bakalım.
62 li paketi 20 tl suan ya gerekli olursa verir insan bebeği için para evlatla kıyaslanmaz ama sonucta böle bi alternatifte değerlendirilmeye değer die düşünüorm
Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
62 li paketi 20 tl suan ya gerekli olursa verir insan bebeği için para evlatla kıyaslanmaz ama sonucta böle bi alternatifte değerlendirilmeye değer die düşünüorm
ya öyle bezler var ki haşur haşur sanki a4 kağıdına pamuk tıkmışlar gibi. Baktığında ucuz. Ben parasından öte yumuşaklığı ve emiciliğine dikkat ediyorum.
Kesinlikle katılıorum zaten bir cok değerlendirmeden sonra parasıda uygun diorum size.. bnce güzel yumuşak kullanışlı ve altı kuruda kalıo esnek bunlar zaten mevcut sleepy de.
Kimisi begeniyorr kimisi begenmiyor bu markayi tam emin olamadim ben aslinda molfix kullaniyorum ama onun hasirt sesini pek sevmiyorum.
Pisik yapmiyor iyi gidiyoru suanda ama bu sleepy de aklima cok yatiyor Turk mali diye de olabilir belki. Bi defa numune istemisdim geldiginde takdim.
Birisinde hemen kakasini yaptigi icin pek bisey anlamadim ikinci takisimda belinde hafif isilik gibi bişey cikti ama ayni zamanda döküntüsu vardi omu yapdi döküntümuydu anlayamadim islak mendilini evde paket paket duruyor hic bebegim
Kullanmadim ama bezini tekrar bi paKet alip denesemmi ne düşünüyorsunuz? ?
Kullannlar deneyenler yorum yaparsa sevinirm..

sleepy ıslak mendillerini sürekli kullanıyorum memnunum hem bebek için hem normal olanlardan alıyorum. bir seferinde ıslak mendillerin yanında bebek bezi hediyesi vardı deneme şansım oldu. çok rahat takılıyor ilk o dikkatimi çekti oğlum kıpır kıpır olduğu için çok zorlanıyorum alt değiştirirken, ama en rahat ettiğim sleepy oldu. pişik yapmadı ama maalesef taşırma çok yapıyor çiş kaka mutlaka kıyafetine çıkıyor o yüzden bir daha almam.
prima yeşil kullandım ilk zaman ama parfüm kokuyor o koku çişle kakayla birleşince çok daha ağır bir koku oluyor bıraktım, şimdi huggies kullanıyorum memnunum
şunu eklemeliyim ki, sleepy ıslak mendiller de dahil birçok ıslak mendilde parfüm var koku var bu da kimyasal demek. birçok ıslak mendil denedim en en memnun kaldığım bim den jenny willy oldu
Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
Bu topigi açtığımda daha siparis vermemistim denemek icin bi paket aldim suan bitmek üzere ve gayet memnun kaldim islak mendillerini kullanmıyorum sadece bezini kullanıcam islak mendil markamizi degistiremem ama o hasur husurluk molfixde var maleseff ve cis yaptığın da fenaa kokuyorr hatta bi arkdasimda kullanuyodu molfix surekli bebeginin idrar yolu enfeksiyonu oldugunu dusuneerek tahlil yaptırdı defalarca bu molfixle cis kokusunun birlesi yuzunden
Sleepy nin ıslak mendilini kullanıyorum şok markette 4×70 liği 7 lira. Gayet uygun yani. Ama iki gündür hiç ıslak mendil kullanmama kararı aldım. 1 kilo top pamuk aldım 15 liraya onunla siliyorum bebişimin poposunu. Artık içim rahat. Ve kaç ay gider o pamuk kimbilir. Kısaca hem ekonomik hem sağlıklı...
وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ
Kayıtlı Üye
Molfix ve sleepy 4 numara kullanıyorum 2 sinden de memnunum.sleepy nin göstergesi hosuma gitti. Islak mendillerini beğenmedm. Molfix kullanıyorum ıslak mendili de.
kızımda huggies kullanmıştım ve cok serttı ama değiştirmeye cekınmıstım pısık olur dıye, şimdi oğlum 5 aylık dogdugu gunden berı bim'in jeny willy bezini kullanıyorum cok cok ucuz ve poposu hep kuru ınanamadım, onyargılı davrandıgım ıcın utandım kendımden, deneyın derım arkadaslar...
"...KuZuCuKLaRıM..."
Kayıtlı Üye
Ben de başından beri prim kullanıyorum,sleepy numunesi istedik bir forumda çok övmüşlerdi geldi ve mentollü kokuyordu kullanmadık zaten benle beraber denemek isteyenlerde kullanmamış kokuyor diye,ıslak mendili de unibaby kullanıyorum memnunum