🙂Hadi kilo verelim💪👍🤩

badem000

Bşlngç:78.8 gnc:70.5🩵💙hayatkısa🩵kuşlar uçuyor💙
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
8.484
27.548
748
Güncel 73 (+5)
Merhaba kızlar :KK3:
70.5 geldim sabah.

Gecen sene ağustosta 78.8 ile saglikli beslenmeye( calismaya ) basladim.tam olarak yapamasam da karinca kararinca bir yol kat ettim.:KK51:

Bu topik 70.5 den 57 giden yolda benim günlüğüm olacak inşallah.boyum 1.58 bu arada.zorlaniyorum ama pes etmiyorum.hayat uzun ve ben bu kilolari bir anda almadim .bir anda gidecek (ki bu cok güzel olurdu) diye beklemiyor,moralimi bozmuyorum.hedefim seneye bu zamanlar 57 yi görebilmek.:KK55:

Birbirimizin enerjisinin ,gücünün,duasının bu yolda desteğine inananıyorum😍💪

Dileyen herkesi topiğime beklerim🥰🥰🥰

❤❤❤❤❤❤❤❤
Guncel kilom 70.5
Hedefim 57
Fark 13.5 kilo

Yapilamayacak birsey değil.💪

Ayda 1.5 kilo verebilsem 10 ayda fazlasıyla veririm 😉

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Selam🙂
Dün aksam.pek istedigim gibi olmadi.aslinda sabah iyi baslamistim kendime 1 yumurtali menemen ile güzel bir kahvalti hazirlamistim.aksam yemegi 9.30 a kayinca pek istedigim gibi olmadi😑o saatte yemege ekmek banarken buldum kendimi.sonra da batti balik dedim.dedim de ne oldu.dun ekmek yerken cok mutluydum.nereye gitti o mutluluk😐.10dakkalik lezzet icin yaktim gunumu🥴 .1dilimi tadini cikara cikara yesem.olmaz miydi ? Doymasam da sofradan kalkmayi basarsam olmaz miydi?😒 Kendime özel birseyler sotelesem boylece ekmeğe sulanmasam olmaz mıydı🤔 ????olurdu hem de cok güzel olurdu.oluyordu da bir süredir.dün bir istisna oldu.

su ara yaz tatili sebebiyle kayinvalidedeyiz.kendi evimde o saate asla birakmam.

Neyse önümüze bakalim.bugun dünü telafi etmek adina-zaten borçlarım da var -orucum.aksama bi cacik ve kabak sote planliyorum.bir de ne yemek varsa ekmeksiz ondan yerim 1 tabak.😊dünü telafi ederim.

Selam🤗
Bugum tartildim 70.3
Kilo verdim sayilmaz ama malum yaz tatili,bayram donemi . ben anne ve kayinvalide arasinda mekik dokuyorum(tartimla beraber 😆).gecen sene bu sureci iyi yonetemedim.pandemiyle birlikte bayagi kilo aldim.en son yakin bir arkadasim emeklerine yazik etmissin deyince kendime geldim😐 .bu sene tatilde almasam yetecek bana.yine de 69 lar iyi gelirdi tabii.belki bu aksam cok dikkat etmeyi basarir yarin tartida gorurum.gorursem paylasacagim hemen.🙂
Bu arada herkes cok guzel kilo vermissin diyor.☺
Mutluyum iyi ki yememisim iyi ki dikkat etmisim.iyi ki kendime ozel cok basit ama midemi dolduracak beni tatmin edecek ,hafif ,lezzetli sevdigim seylerden yapmisim😁(cacik ve sarimsakli yogurt ve domates biber sote sebze sote gibi gibi gibi..... seyler)
Seviyorum kendimi yaaa😉siz de sevin.sizden baska yok unutmayin🥰

68.5 ile merhaba
🥰

Yilbasina kadar 65 olma hedefiyle burdayim🙂
28 gunde 3.5 kilo ,olur o is💪

Bende yılbaşına kadar 53 hedef koydum ama inşallah 6 kilo veririm 🥲 1.58 boy 56.800 le basladım bugun 3.günüm sabırlar diliyorum bize🧿

Bende yılbaşına kadar 53 hedef koydum ama inşallah 6 kilo veririm 🥲 1.58 boy 56.800 le basladım bugun 3.günüm sabırlar diliyorum bize🧿
Hedeflerimize ulasiriz insallah.
Motivasyonunu bozmak gibi olmasin ama benim olmak istedigim kilodasiniz 🤭

Su ara aralikli oruca basladim kizlar (dün)
Cok siki degil ,ara ogun yapsam ,hatta kacamak bile olsa ,da sabah 11 aksam 18.30 arasi besleneceğim artik .insallah ise yarar🙂gecen sene 4 5 kilo boyle gitmisti..sonuclari yazarim.

Su ara aralikli oruca basladim kizlar (dün)
Cok siki degil ,ara ogun yapsam ,hatta kacamak bile olsa ,da sabah 11 aksam 18.30 arasi besleneceğim artik .insallah ise yarar🙂gecen sene 4 5 kilo boyle gitmisti..sonuclari yazarim.
Saatlerine sadık kalıp akşamları hafif beslenirsen güzel kilolar verirsin 9 kilo verdim ben 😉

Back
X