• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slim 60 90 yağ yakıcı zayıflama çayı

yasamrenk

Emek verirsen sonucunu alırsın
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
1.265
338
698
dün aktardan slim 60 90 diye bi çay aldım sitesinde bunlar yazıyor

SLİM 60-90

İŞTAHINIZI KESER VE METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR.

YAĞLARINIZI HIZLA YAKARAK,GÖBEK,BASEN VE HAREKETSİZ BÖLGELERDEN ÇOK KOLAY KİLO VERMENİZİ SAĞLAR.

OTURDUĞUNUZ YERDE TERLETEN.SPOR YAPAR GİBİ KALORİ YAKMANIZI SAĞLAYAN TERMOJENİKETKİ SAĞLAR.

KARBONHİDRATLARI BLOKE EDER.KALORİLERİ CİDDİ ORANDAABSORDE EDEREK KİLOYA DÖNÜŞMESİNİ ENGELLER.

YAKILAN YAĞLARI DİREK ENERJİYE DÖNÜŞTÜREREK KİLO VERME ESNASINDA ZAYIF VE GÜÇSÜZ DÜŞMENİZİN ÖNÜNE GEÇER.

AYRICA İÇERİĞİNDE BULUNAN C VİTAMİNİ İLE VÜCUDUN İHTİYAÇ DUYDUĞU DİRENCİ SAĞLAR.

%100 ZAYIFLATIR

daha önce kullandınızmı yada duydunuzmu
içerigi
limon aroması,acı çehre,biberiye,sandaroz,kitre,şahtere,funda yaprağı,sinameke,rezene,defne yaprağı,anason,portakal,kekik,mersin yapragı,papatya,ardıç tohumu

ne düsünüyorsunuz kızlar içeriğine baktımda biraz değisik olarak kitre var mesela migdede su toplayıp şişkınlik yapıyormuş :52::52:
tokluk hissi veriyormus

ayyyyy bide tadı çok güzel portakal limon aromalı içtiğim en güzel zayıflama çayı

deneyebiliriz aslinda.. nerden aldiginizi yazabilirmisiniz lütfen..[/QUOnurs

lokman hekimin şubesinden aldım mahalleden ama internettede var fiyatıda 10 tl çok olumlu sonuçlar aldım ben diyet yapmıyorum kiloda vermedim ama iştahımı azalttı sankı reglim yakın olmasına rağmen tatlı ve yemek kırızlerim geçti tavsiye ederim

İçeriğinde sinameki olan hiçbir çayı içmeyin arkadaşlar bağırsak mukozasını bozuyor her doğal bitki faydalıdır diye bir şey yok.Öyle olsaydı zehirli bitkileri de yememiz gerekirdi.

hanımlar tecrübelerinizi paylaşsanız bizimle. nereden aldınız? kaç kilo verdiniz? yada vermediniz?

Back
X