mlkemotion Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 15 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 41 14 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #1 Merhaba 12- 18 ay erkek bebek için temiz slipstop deniz ayakkabısı arıyorum. 1-2 gün giyileceği için 35 lira vermek istemedim. Uygun fiyata gönderirseniz almak isterim.
Merhaba 12- 18 ay erkek bebek için temiz slipstop deniz ayakkabısı arıyorum. 1-2 gün giyileceği için 35 lira vermek istemedim. Uygun fiyata gönderirseniz almak isterim.
Cgnarse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 435 Emoji Skoru 36 Puanlar 98 14 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #2 Hiç boşuna alma oğlum daha ilk giydıgı gün ön,dikiş yerleri açılma yaptı yırtıldı. sadece havuzda giymesine ragmen. Deniz de kumda daha fena olur.
Hiç boşuna alma oğlum daha ilk giydıgı gün ön,dikiş yerleri açılma yaptı yırtıldı. sadece havuzda giymesine ragmen. Deniz de kumda daha fena olur.
mlkemotion Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 15 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 41 15 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #3 Cgnarse .!.: Hiç boşuna alma oğlum daha ilk giydıgı gün ön,dikiş yerleri açılma yaptı yırtıldı. sadece havuzda giymesine ragmen. Deniz de kumda daha fena olur. Genişletmek için tıkla... Bende adettendir diye alacaktım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Çok gerekli değilse almayayım en iyisi.
Cgnarse .!.: Hiç boşuna alma oğlum daha ilk giydıgı gün ön,dikiş yerleri açılma yaptı yırtıldı. sadece havuzda giymesine ragmen. Deniz de kumda daha fena olur. Genişletmek için tıkla... Bende adettendir diye alacaktım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Çok gerekli değilse almayayım en iyisi.
Cgnarse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 435 Emoji Skoru 36 Puanlar 98 15 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #4 Rica ederim. Kaydırmıyor orası güzel
Cgnarse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 435 Emoji Skoru 36 Puanlar 98 15 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #5 Al beş onTL ye terlikler den naylon gibi olanlardan onlarda kaydırmıyo turistler çocukları burda hep ole giyiyor
Al beş onTL ye terlikler den naylon gibi olanlardan onlarda kaydırmıyo turistler çocukları burda hep ole giyiyor
Cgnarse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 435 Emoji Skoru 36 Puanlar 98 15 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkemotion #6 Bundan..