• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek yaptıranlar bu sayfada toplanalmmı?

senn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
83
0
36
İstanbul
arkadaşlar mrhb adm nihal 30 yaşında çocuk hasretiyle yanan biriyim 12 yıllık evliliğim var bu zamana kadar sayısız tedavi oldum 3 kerede aşılama yapıldım sonuç hep NEGATİİİF.bizde açıklanamayan infertilite var.yani sorun YOK.ama aslında en büyük sorn bu bence şimdi yani bu ay yüp bebeğe başladık allahım inş emeklermizi boşa çıkartmayacak ve benide ANNE yapacak inş.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasp etsn tüp bebekteki arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim istiyorum çünkü bu çok zorlu bir yol her ne kadar birbirimizi tanımaskta hepimizin dileği aynı bize bizlerden başka kimse anlayamaz.ben şu anda TAKSİM TÜP BEBEK ARET KAMARA GİDİYORUM aranızda ona giden varmı?ben şimdi iğnelerimi yapıyorum p.tesi kısmetse kontrole gidicem herhalde haftaya cuma günü yumurtalar alınacak çok heycanlıyımmmm:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Canım tedavin hayırlı olsun. Biz Eylülde tüp bebek yaptıracaklar olarak daha önceden bir topik açmıştık.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-agustos-eylulde-tup-bebek-yaptiracaklar.html

Dilersen bize katılabilirsin? Bu ay tedavi gören görecek olan bir çok arkadaşla , topiğimizde paylaşımlar yapıyoruz. Ayrıca ayrıntılı bir listemiz de var , inceleyip, istifade edebilirsin. Yine dilersen seni de listemize ekleyebilir, sürecinde sana destek olup, heyecanını sevincini üzüntünü paylaşabilirz. Bekliyoruuuuzzz:34:

Back
X