slm arkaadaslar yardimci olursaniz sevinirim.....!!

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
Slm arkadaslar
Ben gecen ay hormon tahlilleri yaptirdim FSH 8.1 ve AMH ise 02 dendi
benim bu ay adetim guzel dokulmedi
Gecen ayin 31 inde kave rengi bi akinti geldi adetime 4 gun vardi ve ben olmadan once oyle lekelenmeler olur ayin 4 unde cogalmasi gerekirken halen cogalmadi.pazartesi dr gittigimde rahim 9 mm dedi dr bi kac gun sonra adetin gelirdedi ve cuma oldu halen tam dokulmedi ve ben yine dr gittim dr um rahim kalinligun yene duruyor pazartesi yine gel kan alalim ona gore adet sokturucu vereyim dedi.sali yada carsamba gunu orkide belki vi corba kasigi kadar bi kanamam oldu arada siyahimsi kanama ama sadece (silindigimde)ve yine silindigim kucuk siyah pirti geldi kucuktu ama
Habide dr um ultrasalda cuma gunu gittigimde yumurtaliklarimin iyi gozuktugunu soyldi
Benim asil sorum acaba menepoz sinyallerimi
Bendeki bu ay degisiklikler ise siskinlik kasik agrilari har an cogalcakmis gibi bi hisler var ama olmadi ve iki gundurde sanki bitti olmayan adetim
midemdede bi siskinlik var ve bazi anahtar
Kelimeleri arastirinca karsima menepoz belirtileri cikiyo
acaba baska ne ola bilir bu drumu geciren yokmu
Bide bu son 6 ay once adetim 28 gunde gelirdi ve 5 veya 6 gun surerdi
bir kac aydir adetlerim 25 gude bi olmaya basladi ve 3 gun 'e dustu ve
bu ayda boyle oldu:18::43:

Slm arkadaslar
Ben gecen ay hormon tahlilleri yaptirdim FSH 8.1 ve AMH ise 02 dendi
benim bu ay adetim guzel dokulmedi
Gecen ayin 31 inde kave rengi bi akinti geldi adetime 4 gun vardi ve ben olmadan once oyle lekelenmeler olur ayin 4 unde cogalmasi gerekirken halen cogalmadi.pazartesi dr gittigimde rahim 9 mm dedi dr bi kac gun sonra adetin gelirdedi ve cuma oldu halen tam dokulmedi ve ben yine dr gittim dr um rahim kalinligun yene duruyor pazartesi yine gel kan alalim ona gore adet sokturucu vereyim dedi.sali yada carsamba gunu orkide belki vi corba kasigi kadar bi kanamam oldu arada siyahimsi kanama ama sadece (silindigimde)ve yine silindigim kucuk siyah pirti geldi kucuktu ama
Habide dr um ultrasalda cuma gunu gittigimde yumurtaliklarimin iyi gozuktugunu soyldi
Benim asil sorum acaba menepoz sinyallerimi
Bendeki bu ay degisiklikler ise siskinlik kasik agrilari har an cogalcakmis gibi bi hisler var ama olmadi ve iki gundurde sanki bitti olmayan adetim
midemdede bi siskinlik var ve bazi anahtar
Kelimeleri arastirinca karsima menepoz belirtileri cikiyo
acaba baska ne ola bilir bu drumu geciren yokmu
Bide bu son 6 ay once adetim 28 gunde gelirdi ve 5 veya 6 gun surerdi
bir kac aydir adetlerim 25 gude bi olmaya basladi ve 3 gun 'e dustu ve
bu ayda boyle oldu:18::43:
canım tabiki doktor değiliz ama bu ilaçlar malesef böyle yapabiliyor benimde kullandığım ilaçlardan sonra adet miktarımda süresinde ve görüntüsünde değişiklik olmuştu, tabiki seninkiyle aynı değildi her bünyede farklı tepkiler veriyor, insallah bir sorun yoktur, bizlerin en büyük hatası internetten araştırıp kendimize hemen en kötü senaryoyu yakıştırmamız, bende çok yapıyorum bu hatayı ama bence sen doktorunun sözüne itimat et

Back