slm arkadaşlar hamileyim fakat çok üzgünüm çünkü bilmeden ilaç kullandım...

emelist

Annesinin prensesi
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
204
0
66
lütfen bana yardım edin cataflam adlı ağrı kesici kullandım bilmeden acaba bebeğime bişey olurmu hamile olduğuma sevinemiyorum bile çok üzgünüm...yaklaşık günde 2 kez 13 tane aldım doktorum bişey olmayacağını yinede genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi lütfen yardımcı olun :50:

burda kimse dr değil dr una güvenmelisin içtiğin ilacada bağlı tabi allah ayırmasın sizi bebeğinizden

çok tşkler sağolun ama aklımdan hiç çıkmıyo doktorumda kesin konuşmadı ama büyük ihtimalle bişey cıkmaz dedi yinede testi yaptırcam fakat o zaman hersey için cok gec olucak cünkü bebek 10 haftadan sonra alınmıo bende bebeğimden ayrılmak kesinlikle istemiorum yanlış anlaşılmasın ama onada acı cekeceği itilip kakılacağı bi hayat vermek istemiyorum benim test tarihim 1 ay sonra hersey için gec yani ama hayırlısı yinede herşey RABBİMDEN...lütfen dua edin bana

çok tşkler sağolun ama aklımdan hiç çıkmıyo doktorumda kesin konuşmadı ama büyük ihtimalle bişey cıkmaz dedi yinede testi yaptırcam fakat o zaman hersey için cok gec olucak cünkü bebek 10 haftadan sonra alınmıo bende bebeğimden ayrılmak kesinlikle istemiorum yanlış anlaşılmasın ama onada acı cekeceği itilip kakılacağı bi hayat vermek istemiyorum benim test tarihim 1 ay sonra hersey için gec yani ama hayırlısı yinede herşey RABBİMDEN...lütfen dua edin bana

İnşallah bir problem olmaz bence korkma bizim bir tanıdık bilmeden kaç kutu içmişti geçmişte ama çocuğu sağlam inşallah seninki de sağlam olur. Sıkma canını bol bol dua et.

Back
X