Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana da bana da burda bekleyen herkese sağlıklı bir gebelik hayırla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin kuzum inşallah gecirdiğimiz bu zorlu zamanların sonu çiçek bahçeleri olsun güzel haberlerini duyalım Allahın izniyleSlm arkadaşlar pazartesi günü trasefer gunu benim icin dua etdermisiniz cok heycanliyim
Rabbim hayırlısını versin pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze transfer mi donmus muSlm arkadaşlar pazartesi günü trasefer gunu benim icin dua etdermisiniz cok heycanliyim
Rabbim sana hayırlı evlatlar versin canımSlm arkadaşlar pazartesi günü trasefer gunu benim icin dua etdermisiniz cok heycanliyim
Esimi donmustu benimki tazeRabbim hayırlısını versin pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze transfer mi donmus mu
Selam canım şimdi kan vermek için bekliyorumSlm sonuc beli oldumu
Hbr verebilirmisin insallah iyi hbr gelirSelam canım şimdi kan vermek için bekliyorum
Canım pozitif benim çok şükür , inşallah sizlerin de sonucu çok güzel olsunHbr verebilirmisin insallah iyi hbr gelir
Cok sevindim dua et benim icinCanım pozitif benim çok şükür , inşallah sizlerin de sonucu çok güzel olsun
10 gundemi beli olduCanım pozitif benim çok şükür , inşallah sizlerin de sonucu çok güzel olsun
9. Günüm canım bugün transfer gününü saymazsak. Dualarım seninle canım inşallah çok güzel sonuçlar gelsin size de10 gundemi beli oldu