• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm arkadaşlar sigaraya icenler trasefer den sonra ne yaptiniz ben iciyorum ne yapabilirim

Dilanim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
287
139
23
39
Slm arkadaşlar sigara icenler trasefer den sonra ne yaptiniz ben iciyorum ne yapabilirim

Sigaranın zararını vücutta sifirlayacak bir ürün yok . Hem size hem bebeğinize oldukça zararlı bir ürün. Ama bu tamamen size kalmış beden sizin çocuk sizin tercih sizin . Bir şey yapılacak bir durum değil diye düşünüyorum

Slm arkadaşlar sigara icenler trasefer den sonra ne yaptiniz ben iciyorum ne yapabilirim
Bu konuda yorum yapmak sigara içmeyenler için oldukça kolaydır. Ama içen bilir, sonuçta bağımlılık yapan bir madde bu. Neyse ben transferden önce 1 pakete yakın içiyordum ama transfere kadar oldukça azalttım. Transferden sonra da hiç içmedim sonra dayanamadım 1 tane içtim ertesi gün hiç içmedim sonra birkaç gün sonra 1 tane daha içtim ama 1 taneyi hiç geçmedim. Aslında onu da içmesem olucak ama psikolojik heralde. Kendine oylanacak başka birşey bulmalısın.

Bırakabilirsin :) ben uzunca bir süre sigara içmedim yedim. Günde 1 paket . Pandemi de sağlık endişesi ile bu endişeyle uğraşamam içmem kafam rahat olur dedim ve bir anda bıraktım . Herkes şok oldu. Yerine spor yürüyüş sağlıklı beslenme tribi koydum tavsiye ederim . Şu an içtiğim günlere acıyorum

Yani hamilelikte sigara yasak. Hele bu kDar zahmet cekmisken onu riske etmek neden?

Ben cok içiyordum kahve sigara günlük bir paket sigara .tüp bebek yaptirdin günlük 1.2 ama cok canim istiyordu .ama bebegim tutmadi neden tutmadi bilmiyorum .sonra bant kullan maya basladim günlük 1.2 felan ve vitamin hapi kullandım kahve canim istemiyor onu hiç icmiyorum kismet se marta gene deneriz siziki beli oldumu

Sigara kahve çay bağımlıyım transfer günü tamamen sıfırladım azalttm demiyorum sıfırladımm 6. Gün pozitif gördüm 5aa çift transfer tek bebek tuttu 2 hafta evden çıkmadım sağlıklı beslenmeler blabla.. ve 1. Ayda düşük yaptım.. demekki kasmamak tribe girmemek gerekmiş arkadaslar.

Maalesef bende bırakamadım ve aşırı istek duyuyorum ilk üç ay daha tedbirliydim şimdi 5 ay bitti kahvede sigarada içiyorum hemde fazlasıyla içmeyince başım ağrıyor strese giriyorum çok şükür bebeğim benimle elinden geleni yap tabiki ama doktor bile günde 1 fincan kahve 5 sigaraya kadar izin veriyor.

Back
X