Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar ben aranıza yenı geldım ben 26 haftalık hamıleyım bugun doktora gittim bebeğim ters duruyormuş sizce korkulacak bişi varmı henüz ilk bebeğim olduğu için korkuyorum simdiden saolun
Cnm hayırlı olsun öncelikle.Sağsalim kucağına alırsın inş.Ne var bunda korkacak...Bebeğinin şu an en hareketli olduğu dönemler başladı ve sürekli pozisyon değiştirecek
bu hafta ters durur haftaya düzelir asıl 34 e kadar ters durmazsa kork cünkü
yeri daraldıgı için dönme sansı azalıyor ve sezeryan olmak zorunda kalıyosun
canım en son bende dra 26. haftamda gittim benim bebeğimde ters duruyor, dr. bunun normal olduğunu asıl olması gerektiği pozisyonda olduğunu söyledi yani endişeye kapılmaya gerek yok...sürekli dönüyorlar zaten benim bebeğim çok hıçkırıyor ne zaman hıçkırsa hangi pozisyonda olduğunu anlıyorum ama genelde hep baş aşağı..:)
Cnm hayırlı olsun öncelikle.Sağsalim kucağına alırsın inş.Ne var bunda korkacak...Bebeğinin şu an en hareketli olduğu dönemler başladı ve sürekli pozisyon değiştirecek
Benim bebeğim daha 15. haftada başaşağı durmaya başlamıştı,ben de endişelenmiştim ama olabilirmiş,sürekli pozisyon değiştirirlermiş.şuan 33. haftadayız ayakları aşağıda,ters dönsün diye dua ediyorum yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcam