Slm hamişler göbüşleriniz çıktımı kaçıncı ayda göbüşler çıkıyor ?

hediyemmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
89
1
36
Ankara
Kızlar ya ne zaman çıkıcak göbüşüm 7+5 olduk bugun her gün itinayla bakıyorum bi deişiklik yok ama ben hergün büyük beden elbiseler alıyorum karnım çıkcak diye :1: XS giyiniyorum şuan ama o kadar abarttımki XL kıyafetler bile aldım bir iki tane tabi kocişim beni bir güzel annemlere rezil etti çuval almış diye artık hiçbirşey almıyorum :57::63:
merak ediyorum ne zamandan sonra göbüşler baş göstercek:1::emir_bebek:

Canım bu vücut yapına ve alacağına kiloya bağlı. Ben ikiz bebeklerime hamileyim
şuan. Benim karnım 17. haftadan sonra belirginleşti ve hiç L, XL falan giymedim.
Bedenim S idi zaten. Şuan bile en fazla M giyiyorum ki 29. haftamdayım. Tabii az kilo
almamda etkili. Ama bazı arkadaşların 12. haftada başladı karnı belirginleşmeye. Kişiden
kişiye değişir anlayacağın...

ilk hamilelikde 20.haftalarda göbek cikmaya basliyor,okadar sabirsiz olma kocaman bi göbüsle uzun zaman dolascaksin :1:sonra bi dogursaydim diye ortalarda gezeceksin.

bende 15+4 haftalık hamileyim ve hala eski kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum. akşamları biraz çıkıyor karnım sadece. zaten doğum sonrasını da sayacak olursak epey uzun bir dönem büyük kıyafetlerle takılacağız. o nedenle suan için çok erken.

ben de çok zayıfım canım ve 10. haftada dümdüz olan karnım artık düz değildi bana göre ve çatlak önleyici kremlere başladım ama 4. aydan sonra kıyafetten dışardan belli olmaya başladı, şu an 6 aylığız hala aa sen hamilemiydin diyenler oluyor yeni farkedenler var :1: kişiye göre değişir ama 7 hafta çook erken emin ol. şimdiden kıyafet alma aldıkların göbüşün çıktığında mevsime uygun olmayabilir

canım benim 18. hafta gibi belli olmaya başlamıştı... şimdi 26. haftamdayım tam anlamıyla hamileyim :49: bende çok sabırsızlanmıştım... çok zor bişey göbekli gezmek :17: ama mutluluğunu tarif edemem :49::49::49:

:53: bende anormallik var galiba 8, haftadan sonra karnım çıktı 12, haftalarda bariz bariz hamileydim 14, haftalarda gören 5 aylık hamile sanıyodu sırf göbekten ibaret oldum şimdi 7 aylığm gören doğum ne zaman diye soruyo

:53: bende anormallik var galiba 8, haftadan sonra karnım çıktı 12, haftalarda bariz bariz hamileydim 14, haftalarda gören 5 aylık hamile sanıyodu sırf göbekten ibaret oldum şimdi 7 aylığm gören doğum ne zaman diye soruyo

:)) güldürdün beni:) Bendede aynı durum söz konusu ama:37: şaşırıyorum 20.haftada çıktı ya da 4.aydan sonra çıktı diyenlere bende:) kızımda hatırlamıyorum şimdi ama bu hamileliğimde sanki 1 ay sonra belli olacak gibime geliyor benimde:) kot giyiyorum şimdi ama korkuyorum bir yandann zarar verir mi diye..karnım büyüsede hamile kıyafetleri alıpp giysemmmm...

:9:
:)) güldürdün beni:) Bendede aynı durum söz konusu ama:37: şaşırıyorum 20.haftada çıktı ya da 4.aydan sonra çıktı diyenlere bende:) kızımda hatırlamıyorum şimdi ama bu hamileliğimde sanki 1 ay sonra belli olacak gibime geliyor benimde:) kot giyiyorum şimdi ama korkuyorum bir yandann zarar verir mi diye..karnım büyüsede hamile kıyafetleri alıpp giysemmmm...

20 haftalık hamileyken bi akrabam karnıma bakıp bakıp bence sen yanlış biliyosun 6 yada 7 aylık falansın diyodu kadın ultrason gibi maşallah bi baktı tarih verdi olurmu diye güldüm bende adetim belli ultrason belli olsun diyo belki üstüne gördün nerdeyse doğurtucaktı beni :52::9:

Bende 7+4 üm.Ama istiyorum ki 5-6 aydan sonra karnım çıksın :1:
Nasılsa son 2-3 ay kocaman bir göbekle gezeceğiz..Ben de s ve m bedenim..Umarım fazla şişmem...

ben de 50 kiloyum zayıfım ama ikiz bebeklerim olcakmış acaba nasıl olucam bilmem :) şimdilik daha 6.haftamdayım pek bi değişiklik yok ama ben genede kremleri sürüyorum :)

kızlar bende 15 haftalık hamişim ve artık göbişim bariz büyümeye başladı aynada bakıyorum baya belli oluyo bnmde yeniyeni çıkmaya başladı ama mükemmel bişey göbekli olunca insan hissedebiliyo hamişliği çok güzel bi duygu bende bekliyorum biran önce şişsemde hamiş kıyafetleri giysem diye çok güzel bi duygu rabbim kimseyi mahrumbırakmasın bu duygudan ...

olsun ya çıksın ne güzel işte bakalım bidaha o duyguları yaşayabilecekmiyiz şöyle göbişimizi sallaya sallaya yürürüz ben yürüdükçe tanker sallıyorum sanki bide bu göbeğin çabuk çıkması birazda genetik oluyormuş sanıyorum ben çok minyon tipliyim ama annemde hamileliklerinde çok şişermiş bende onun gibi olmuşum herkes öyle diyo bide iç karın darsa göbiş daha büyük çıkıyor öne

selam taze ciciş anneler.... bendee anne adayıyım ve 12 haftamızın ıcındeyızzz sımdıdenn gobusum cıktı eskı pantolonlarım hıcbırı olmuyor dugmelerı kapanmıyor ve hamıle pantolonu aldım bıleneee :1: Rabbım bu duyguyu tum anne olmak ıstıyenlere yasatsın

Bende 6.haftadayım ama azcık çıktı sanki yada şişkinlik var :)) bu kadar erken bi dönemde göbeği çıkan var mı acaba

:emir_bebek: 12.haftamdayım biraz çıktı göbişim eski pantolonlarımdan biraz geniş belli olanlardan giyiyorum ama hamile pantolonuda aldım kendime tulumlarda aldım en rahat tulumlayım hamile göbeği olduğu belli ama sivri duruyo hamile thisortu falanda giyiyorum tam moda girmişim yani :D:nazar::17: :))

bende 19 haftamın içindeyim maşallah hamile kaldığımı öğrendiğimden beri şişiyorum böyle giderse 9. ayı göremeyebilirim okadar erken büyüdü göbeğim her bünyede farklı tabii :49:

Back
X