Doğuma Hazırlık slm kızımın ismi için yardımmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba ben şubat ayında doğum yapıcam fakat kızımın ismini bir türlü karar veremedik açıkçası sizce

idil mi

inci mii

bu arada benim isim EBRU kızımın İPEK eşimin ADİL

bu zamana kadar herkez inci demişti çevremde bende çok kararsız kalmıştım idil benimde içime siniyor aslında

İdil ve Adil söylenirken birbirine karışmazsa güzel
ama İnci de hoş bence
İnci ve İpek daha şirin sanki

İnci ve İpek birbirine daha çok uyum sağlıyor ama anlamından dolayı İdil isminide çok beğeniyorum fakat diğer arkadaşın dediği gibi Adil ve İdil söylenirken ikisinin birden bakması olayıyla çok karşılaşırsınız:)

kızlar sanırım idil daha ağır basıyor bendede idil kesin gibi

inci daha hoş cnm i-dil olduğu için okulda belki dalga konusu olabilir i-kulak i-burun bnm direk aklıma dil geliyo mesela. Bu zaman ki çocuklar çok fena.. İnci ile ipek bende düşünüyorum ama inci isimli eşimin akrabası var istemiyo. İpek içinde ipek böceği diyo. Kabul etse ikisinden birini hemen koyarım bebeğime.

Son düzenleme:
açıkçası dalga konusunu bende düşündüm ama bulan çocuk inciye de bulur benim ilk kızımın ismi ipek çok güel bir isim ipek gibi zaten :nazar:

isim seçerken anlamına gercektende cok önem vermek lazım ...
mümkünsede 'A' harfiyle başlayan isimler cok güzel hayırlı oluyor..tavsiye ederimm

Back
X