S
secilmemis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi secilmemis
-
gunaydın kızlarr eşimle aksam kavga ettim 2 gundur bıraz soguk davranıyorum cunku benden bıseyler gızlıyo gıbıme geldı bıde evle ılgılı bazı seylerı onemsemıyo rahat davranıyo ama ısıne okadar ozen gosterıyo kı bende o ozenı evınede gostersın ıstıyorum aksam dedım bende benden gızlı ablanlara yarıdm etmıssın falan dıye bana soyleseydın ben tepkı vermezdım dedım saklamana gerek yok dedım herseyı en son ben duyuyorum dedım oda agladı sen bana guvenmıyosun dıe soyledıgıme soylemedıgıme pısman oldum bende bazen sert tepkıler werıyorum ne yapayım kılzar sızce ben mı hatalıyım :1no2:
ben ona hep dıyorum yarıdm et dıye ama bana haber ver benm haberım olsun dıe cunku gercekten durumları pek yok ama bızım durumumuzda cok ıyı degıl orta hallıyız yanı cok canım sıkkın arasam mı acaba
guvenmıyorum dıye agladı ablasından duydum yardım ettıgını
Canım sana bir tavsiyede bulunucam..
Bence onun yardımcı olmasını bekleme sende bişeyler yap ondan önce o zman senden saklamaz emin ol. Mesela ben öyle yapıyorum.Eşimde benim ne kadar ince düşündüğümü bildiği için hep ben karar veririm yardım durumlarında...Hemde çok mutlu olur eşim....
Güvenmezsin tabi. Saçmalamamış...
Valla ablasından duyman kötü bence. Aynı evdesiniz sen ablasından duyuyosun. Bana ters açıkcası...
bende senın gıbı yapıyım ozaman canım cok saol ınsallah aramız duzelır benımde tepkılerım sert olur bazen agzımdan cıkanı duymaz nasıl sakın olcaz bır oluyorum ıkı oluyorm ama sonra sert tepkıler vermeye baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?