Gebeliğe Hazırlık Slm kizlar ilk defa deniyorum 4 yıl olucak nerdeyse Bebek hasretiyle yandığım tıbben bir sorun yok bu ay adetim 11 Ekim'de biti ertesi sabah basladim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

knmkuhnmjhghjjj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
24
0
1
24
IMG_20251015_132159.webp

Merhaba Henüz pik olmamış ama çok yakın görünüyor bir kaç gün daha devam edin iki çizgi aynı renk ya da diğeri daha koyu olduğunda pik günü o günü ve sonraki 2 günü mutlaka değerlendirin pik olana kadar da gün aşırı ilişki öneriliyor☺️

Amin inşallah ♥️ size naçizane tavsiyem adet gecikmeniz olursa hemen test yapmayın en az 3 4 gün bekleyin çünkü ben bir kimyasal geçirdim inanın erken öğrenmek de zor hep bı yükselecek mi umuduyla bekliyorsunuz🙏🏻
Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor ben 4 yıldır adetim duzensizdi bazı nedenler den dolayi tedavi için geç gitim hastaneye gitim tıbben sorun yoktu sadece adetim çok düzensiz di doktorumun rahim filimi önerdi cektirdim imdada temiz çıktı ondan sonra bizim elti tam rahim filimi çektiğim gün umreden geldi Meryem Ana otu getirdi verdi kaynatıp 3 gün içtim ondan sonra adetim son 1 yıldır düzene girdi gününde geliyor çok şükür sadece tıbben sorun yok deniliyor Bebek hasretiyle yanıyor yüreğim bekliyorum sabırla ila birgun rabim sabrimizin karşılığını güzel bir sekilde hayırlısıyla nasip eder 🤲

Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor ben 4 yıldır adetim duzensizdi bazı nedenler den dolayi tedavi için geç gitim hastaneye gitim tıbben sorun yoktu sadece adetim çok düzensiz di doktorumun rahim filimi önerdi cektirdim imdada temiz çıktı ondan sonra bizim elti tam rahim filimi çektiğim gün umreden geldi Meryem Ana otu getirdi verdi kaynatıp 3 gün içtim ondan sonra adetim son 1 yıldır düzene girdi gününde geliyor çok şükür sadece tıbben sorun yok deniliyor Bebek hasretiyle yanıyor yüreğim bekliyorum sabırla ila birgun rabim sabrimizin karşılığını güzel bir sekilde hayırlısıyla nasip eder 🤲
Ayy Allah'ım sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir bebek ve en kısa zamanda olmasını hayırlı kılsın rabbim kalbinize göre versin yolunuz çiçeklerle dolsun inşallah ♥️🌸

Back
X