Slm kizlar size umut olmak icin yeniden geldim:)

gulum23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
444
160
103
Almanya
Slm kizlar uzun zamandir ugramiyodum siteye yeniden geldim :) kisaca basimdan gecenleri anlatayim basimdan 2kere düsük gecti bi sene icinde ikiside kürtajlan sonuclandi neler yasadigimi yasayanlar iyi bilir anlatmama gerek yok :14: cok caresizdim neden ben diye hep sordum kendimi yedim sucladim ama asla isyan etmedim hep dua ettim bigün bende anne olcam dedim..tabi doktora gittim nedenini arastirdim hic bisey cikmadi sevinsemmi dedim üzülsemmi?neysem 2.kürtajimdan sonra doktor dinlenmemi söyledi öylede yapcaktim aslinda ama nasil olduysa kürtajdan tam bir ay sonra hic adet görmeden tekrar hamile kaldigimi ögrendim :9: korundugumuz halde adetim gelsin diye adet söktücü ictigim halde olmustu iste Allahin isi..
dedim Rabbim gene gönderdiyse vardir bi bildigi icimde korkuda vardi ama hep iyi düsündüm vee sonunda kizima kavustum 12.2.12 tarihinde :49: cok sükür saglikli cok tatli seker bi kizim oldu iki gün sonra ins 8aylik olcak :nazar: :nazar:
Rabbim insallah sizede nasip eder anne olmayi :16:

canım benim Allah bağışlasın. Tüm isteyenlere versin. Bizde anne olmak istiyoruzzz:49:

insaallah senin gibi rabbim bizlerede saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder:16:cünkü benimde 4 tane bebek kaybim var....:50:

amin kizlar saolun insallah sizde hayirlisyla anne olursunuz :49: hep iyi düsünün hamile kalirsaniz hic korkmayin icinizi ferah tutun rahat olun..eger cok düsügünüz varsa cocuk yapmayi düsünmeden önce kan degerlerinize baktirin.yardim olabilcegim konu olursa sorun zamanim oldukca gelirim konusuruz :16:

Slm kizlar uzun zamandir ugramiyodum siteye yeniden geldim :) kisaca basimdan gecenleri anlatayim basimdan 2kere düsük gecti bi sene icinde ikiside kürtajlan sonuclandi neler yasadigimi yasayanlar iyi bilir anlatmama gerek yok :14: cok caresizdim neden ben diye hep sordum kendimi yedim sucladim ama asla isyan etmedim hep dua ettim bigün bende anne olcam dedim..tabi doktora gittim nedenini arastirdim hic bisey cikmadi sevinsemmi dedim üzülsemmi?neysem 2.kürtajimdan sonra doktor dinlenmemi söyledi öylede yapcaktim aslinda ama nasil olduysa kürtajdan tam bir ay sonra hic adet görmeden tekrar hamile kaldigimi ögrendim :9: korundugumuz halde adetim gelsin diye adet söktücü ictigim halde olmustu iste Allahin isi..
dedim Rabbim gene gönderdiyse vardir bi bildigi icimde korkuda vardi ama hep iyi düsündüm vee sonunda kizima kavustum 12.2.12 tarihinde :49: cok sükür saglikli cok tatli seker bi kizim oldu iki gün sonra ins 8aylik olcak :nazar: :nazar:
Rabbim insallah sizede nasip eder anne olmayi :16:

Allah bağışlasın canım ne güzell ya.Bende bebeğimi doğduktan sonra kalp problemi yüzünden kaybettim.Allahım inşallah bizede tekrar anne olmayı nasip eder.3 ay oldu kaybedeli.Aralık ayında tekrar başlamak istiyorum bakalım.

allah bağışlasın canım....

ümit olmak demişken bende yazmak istedim...

bende kasım ayında ilk aydan hamile kaldığımı öğrendimm tabi çok mutlu oldumm hatta daha kalp atışları görünmeden doktor kese büyük ikiz olabilir bile demişti... sonra gitiğğimde tekti ama çok ağrılarım oldu oğlumla beraber bir gittim ki ölmüş... ertesi güne kadar öle olduğunu bildiğim bebekle kaldımmm sabah hastane gidip aldırdım ve bunların hepsini tek başıma yaptımm destek olucak kimse yoktu yanımda...

sonra patoloji raporunu almaya gittim ki mol gebelikmiş kimse bilmez bir kanser hücresine hamile kalmıştımm... kan seviyem çok yüksekti sıfırlanması lazımdı... her hafta daha sonra her ay kan vermem gerekiyordu.... ve en az6 ay 1 yıl çocuk yasaktı... bebeğe mi kürtajamı hamile kalmak için sabretmem gerektiğine mi üzüliyim bilemiyordumm çok zor günlerdi etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamileydi... görüyorsun duyuyorsunnn ama kimse senin ne yaşadığını bilmiyordu en çok kahrımı oğlum çektiii bütün analık haklarım helal olsun kızıyorum ediyorum bazen iiçim parçalanıyorr ama elimde olsa alır cennete kendim koyarım okdar kahrımı çekmiştir o küçüçük haliyle bunlar bi yana güzel tarafıda şu ben korunmadımm ne olucaksa olsun ben bunla yalıyamıyorum dedim ve ...

2 adet sonrası korunmayı bıraktım ve ilk aydan bebeğim gene bana merhaba dedii inanılmaz bir mutluluktu... kanamalarım oldu halsizlikler bulantılar tahmin edemezsiniz çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama şuanda 33 haftalık hamileyim... bir kızım olucakk

yani kısacası zor zor zor annelik gerçekten zorr ama bu yolda yaşananlarda göz ardı edilemeyecek kadar zor.... rabbbim bir şekilde sınıyorr ama o küçük bedenin sende can bulması herşeye değer çektiğim herşeyy kucağıma aldığım inşallah son bulcak...

pes etmemek lazım acının nerden geliceği belli olmadığı gibi mutluluğunda belli değil.... iyiki pes etmemişim iyiki herşeye rağmen kızım bana gelmiş.... diğer bebeğimi hiç unutamadımmm unutamamda ama azram bana yaşama sebebi evimin neşesi olucak ikinci hayat....

kızlar kimse pes etmesin rabbimin mucizesi hiç bir zaman bitmezzz.... yüzünüzü eşbet güldürür yeterki namazınızı kuranınızı okuyunuzzz.... onun yolunda giden kimseyi bu üzmez sınar ama üzmez...

Back
X