allah bağışlasın canım....
ümit olmak demişken bende yazmak istedim...
bende kasım ayında ilk aydan hamile kaldığımı öğrendimm tabi çok mutlu oldumm hatta daha kalp atışları görünmeden doktor kese büyük ikiz olabilir bile demişti... sonra gitiğğimde tekti ama çok ağrılarım oldu oğlumla beraber bir gittim ki ölmüş... ertesi güne kadar öle olduğunu bildiğim bebekle kaldımmm sabah hastane gidip aldırdım ve bunların hepsini tek başıma yaptımm destek olucak kimse yoktu yanımda...
sonra patoloji raporunu almaya gittim ki mol gebelikmiş kimse bilmez bir kanser hücresine hamile kalmıştımm... kan seviyem çok yüksekti sıfırlanması lazımdı... her hafta daha sonra her ay kan vermem gerekiyordu.... ve en az6 ay 1 yıl çocuk yasaktı... bebeğe mi kürtajamı hamile kalmak için sabretmem gerektiğine mi üzüliyim bilemiyordumm çok zor günlerdi etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamileydi... görüyorsun duyuyorsunnn ama kimse senin ne yaşadığını bilmiyordu en çok kahrımı oğlum çektiii bütün analık haklarım helal olsun kızıyorum ediyorum bazen iiçim parçalanıyorr ama elimde olsa alır cennete kendim koyarım okdar kahrımı çekmiştir o küçüçük haliyle bunlar bi yana güzel tarafıda şu ben korunmadımm ne olucaksa olsun ben bunla yalıyamıyorum dedim ve ...
2 adet sonrası korunmayı bıraktım ve ilk aydan bebeğim gene bana merhaba dedii inanılmaz bir mutluluktu... kanamalarım oldu halsizlikler bulantılar tahmin edemezsiniz çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama şuanda 33 haftalık hamileyim... bir kızım olucakk
yani kısacası zor zor zor annelik gerçekten zorr ama bu yolda yaşananlarda göz ardı edilemeyecek kadar zor.... rabbbim bir şekilde sınıyorr ama o küçük bedenin sende can bulması herşeye değer çektiğim herşeyy kucağıma aldığım inşallah son bulcak...
pes etmemek lazım acının nerden geliceği belli olmadığı gibi mutluluğunda belli değil.... iyiki pes etmemişim iyiki herşeye rağmen kızım bana gelmiş.... diğer bebeğimi hiç unutamadımmm unutamamda ama azram bana yaşama sebebi evimin neşesi olucak ikinci hayat....
kızlar kimse pes etmesin rabbimin mucizesi hiç bir zaman bitmezzz.... yüzünüzü eşbet güldürür yeterki namazınızı kuranınızı okuyunuzzz.... onun yolunda giden kimseyi bu üzmez sınar ama üzmez...