Slm kizlar iki gündür test yapıyorum ben mi goruyorum yoksa gerçekten silik çizgi var mı emin olamadım sizde bı bakarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A slm evet goruyom. Adetine kac gun kaldiSlm kizlar iki gündür test yapıyorum ben mi goruyorum yoksa gerçekten silik çizgi var mı emin olamadım sizde bı bakarmisiniz
Altta ki iki test dün ki testler üstteki iki test te bu gün ki tsstlerSlm kizlar iki gündür test yapıyorum ben mi goruyorum yoksa gerçekten silik çizgi var mı emin olamadım sizde bı bakarmisiniz
Adet duzensizligim var o yüzden hiç bir şeyden emin olamiyorumA slm evet goruyom. Adetine kac gun kaldi
belirtilerin mi vardi ozamanAdet duzensizligim var o yüzden hiç bir şeyden emin olamiyorum
Evet belirtilerim var di. zaten düzensizlik oldu için bide çok istediğim için her ay düzenli olarak test yaparımbelirtilerin mi vardi ozaman
Anladim bir kac gune kan ver benceEvet belirtilerim var di. zaten düzensizlik oldu için bide çok istediğim için her ay düzenli olarak test yaparım![]()
Evet tşk ettim pazartesi günü kan testi yapımAnladim bir kac gune kan ver bence
Sonuc gelmedimi? Aminn insaAllahEvet tşk ettim pazartesi günü kan testi yapımrabbim hayirlisini nasip etsin cümlemize
![]()
Pazartesi günü kan testi yaptırayım demek istedimSonuc gelmedimi? Aminn insaAllah
Ha tamamPazartesi günü kan testi yaptırayım demek istedim![]()
Çok tşk ettim dua edin lütfen inşallah hayırlı haber alırımHa tamamhadi bakalim guzel haberler le gel