Espirili fıstık boyum 165Kilondan çok ölçülerin önemli. Ayrıca boyunu bile yazmamışsın. 190 sa boyun gayet zayıfsın :)
Yeni nesil tayt korseKarın bölgesi için mi ? Düşünüyorsunuz
:)) peki üst bölgen mi alt bölgen mi sorunlu yoksa her yer mi benim gibi :)Espirili fıstık boyum 165
Midem göbegim cok kötü dogm kilosu yapalı bi sene oldu qma veremiyorum:)) peki üst bölgen mi alt bölgen mi sorunlu yoksa her yer mi benim gibi :)
Spor yapmayı denedin mi? Çok başarılı sonuçlar alanlar var. Sanırım Barre workout tu. Çok etkiliymis. Ben hamile olmasam hemen baslicam da. Şimdilik eliptik+ yürüyüş idare ediyorum.Midem göbegim cok kötü dogm kilosu yapalı bi sene oldu qma veremiyorum
İnanki iki cocgmla biraz afacnlar yapamıyorum cnm ya barre workout korse markasımıSpor yapmayı denedin mi? Çok başarılı sonuçlar alanlar var. Sanırım Barre workout tu. Çok etkiliymis. Ben hamile olmasam hemen baslicam da. Şimdilik eliptik+ yürüyüş idare ediyorum.
Yanlış kişiye dert yanıyorsun :) ben beş çocukla haftada 2 gün spora gidiyorum hergün de 1 saat yürüyorum. Spor için bahane yok :)) uyuduklarinda yapabilirsin. Spor görsel paylaşım da video lar vardı Barre workout diye onu dedim :)İnanki iki cocgmla biraz afacnlar yapamıyorum cnm ya barre workout korse markasımı
Cnm senin 5 vardır ama herkesin yasam sartları aynı degil keşke öle olsa bnde ypsamYanlış kişiye dert yanıyorsun :) ben beş çocukla haftada 2 gün spora gidiyorum hergün de 1 saat yürüyorum. Spor için bahane yok :)) uyuduklarinda yapabilirsin. Spor görsel paylaşım da video lar vardı Barre workout diye onu dedim :)
Yaparsın canım ya. Bi saat erken kalk mesela. Çalışmıyorsan öğlen çocuklarla uyuyabilirsin. Bi şekilde idare ediliyor. Yürüyüş için 5 6 saat uyuyorum bazen. Yürüyüş dediğim de dışarıda değil evde koridorda :) aynı şekilde jillian diye biri var onun egzersizlerinı de erkenden kalkıp yapıyordum. Ağır olduğu için ara verdim ona.Cnm senin 5 vardır ama herkesin yasam sartları aynı degil keşke öle olsa bnde ypsam
Kız nerden buluosn sen sporları söle banaYaparsın canım ya. Bi saat erken kalk mesela. Çalışmıyorsan öğlen çocuklarla uyuyabilirsin. Bi şekilde idare ediliyor. Yürüyüş için 5 6 saat uyuyorum bazen. Yürüyüş dediğim de dışarıda değil evde koridorda :) aynı şekilde jillian diye biri var onun egzersizlerinı de erkenden kalkıp yapıyordum. Ağır olduğu için ara verdim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?