İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Slm Kızlar Yeni nesil Korse kullananLar buraya bi baksın yardım

Neslmsah

GözLerini BeNiM içiN öLdürür MüsüN??❤
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
281
221
18
Slm bayanlar kilom 75 boyum 1.65 tayt korse beden olarak hngisini almalıyım işe yarıyor mu kayma yapıyor mu rahatmısınız içinde hangi marka işe yarıyor korsede teen marka iyi diye duydum paramı cöpe atmak istemiyorum birbirimize yardımcı olalım yoruma göre alsınlar alacak olanlarda ince gösteriomu ya bu korseler:mad::mad: yardımcı olan arkadslra tşk ederim :KK25::KK25::KK25::KK19:

Son düzenleme:
Kilondan çok ölçülerin önemli. Ayrıca boyunu bile yazmamışsın. 190 sa boyun gayet zayıfsın :)

Çift katili incelten vs yazıyordu en güzeli o gelmişti bana 55tl ydi. Yani kendim alsam onu alırım sanırım ten marka benim de hoşuma gitti ama kullanmadım

Midem göbegim cok kötü dogm kilosu yapalı bi sene oldu qma veremiyorum
Spor yapmayı denedin mi? Çok başarılı sonuçlar alanlar var. Sanırım Barre workout tu. Çok etkiliymis. Ben hamile olmasam hemen baslicam da. Şimdilik eliptik+ yürüyüş idare ediyorum.

Spor yapmayı denedin mi? Çok başarılı sonuçlar alanlar var. Sanırım Barre workout tu. Çok etkiliymis. Ben hamile olmasam hemen baslicam da. Şimdilik eliptik+ yürüyüş idare ediyorum.
İnanki iki cocgmla biraz afacnlar yapamıyorum cnm ya barre workout korse markasımı

İnanki iki cocgmla biraz afacnlar yapamıyorum cnm ya barre workout korse markasımı
Yanlış kişiye dert yanıyorsun :) ben beş çocukla haftada 2 gün spora gidiyorum hergün de 1 saat yürüyorum. Spor için bahane yok :)) uyuduklarinda yapabilirsin. Spor görsel paylaşım da video lar vardı Barre workout diye onu dedim :)

Yanlış kişiye dert yanıyorsun :) ben beş çocukla haftada 2 gün spora gidiyorum hergün de 1 saat yürüyorum. Spor için bahane yok :)) uyuduklarinda yapabilirsin. Spor görsel paylaşım da video lar vardı Barre workout diye onu dedim :)
Cnm senin 5 vardır ama herkesin yasam sartları aynı degil keşke öle olsa bnde ypsam

Cnm senin 5 vardır ama herkesin yasam sartları aynı degil keşke öle olsa bnde ypsam
Yaparsın canım ya. Bi saat erken kalk mesela. Çalışmıyorsan öğlen çocuklarla uyuyabilirsin. Bi şekilde idare ediliyor. Yürüyüş için 5 6 saat uyuyorum bazen. Yürüyüş dediğim de dışarıda değil evde koridorda :) aynı şekilde jillian diye biri var onun egzersizlerinı de erkenden kalkıp yapıyordum. Ağır olduğu için ara verdim ona.

Yaparsın canım ya. Bi saat erken kalk mesela. Çalışmıyorsan öğlen çocuklarla uyuyabilirsin. Bi şekilde idare ediliyor. Yürüyüş için 5 6 saat uyuyorum bazen. Yürüyüş dediğim de dışarıda değil evde koridorda :) aynı şekilde jillian diye biri var onun egzersizlerinı de erkenden kalkıp yapıyordum. Ağır olduğu için ara verdim ona.
Kız nerden buluosn sen sporları söle bana :KK19:

YouTube jillian Michael 30 days shered yapıyordum. Şimdi de kk da spor görsel paylaşım diye bir konu var. Orda barre workout vardı. Çok kalori harcatiyormus ona başlamak istiyorum ama anca beş ay sonra :))

Back
X