Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 25 yıl sigara ictim. Asla birakamam saniyordum. 2020'nin ocak ayinda cok fena hasta oldum. Muhtemelen corona olmustum. Uc hafta atesli evde yattim ve nefes alamiyordum. Sigarada icemedim tabiii. Birakis o birakis oldu. Gunde iki pakete yakin Lm iciyordum. Bir hastalık soğuttu sigaradan. Darısı başınıza tüm bırakmak isteyenler
tedavi görürken bırakamadım transferden sonrada bırakamadım kalp atışından sonra epey azalttım bitti. Sonra yine başladım şimdi beklenmeyen bi gebelik oluştu günde 4 e düşürdüm bırakmaya çalışıyorum
Ben ortalama bi paket içiyordum her gün . Tedaviye başladığım da sigara paketimi direk çöpe attım . İlk bi kaç gün çok baş ağrısı yaşadım tabi çalışıyorum işime çevreme yansıdı eşim akşamları en azından bir iki iç dedi akşamdan akşama içtim transferden sonra ilk 3 gün hiç içmedim ve hiç de canım çekmedi çok şükür . Somra yine akşamdan akşama biter ikişer içtim . Keselyi gördükten sonra da zaten içim almıyor çok nadir bi fırt duman alıyorum . Ben bir şey olurda doktor sigaradan derse vicdanıma hesap veremem diye çok korkuyorum . Kalp atışından somra da hiç içmemek lazım . Çok zor Bişi onca yıllık alışkanlık . Ama çektiğimiz acılar için bunu başarmalıyız . Eşim bana hep dedi sigarayı bırak diyemem bu zor bişi. Şimdi şaşırıyor helal olsun diyo sana . Sem her şeyi yaptın diyo . Bu bile benim içim yeterli . Gerisi allahtan . Bebeğimi görmedim kalp atışını da duymadık daha bu hafta 7+3 perşembe inşallah hepsini görür duyarım
Evet 2 yıl içtim aniden bıraktım ilk zamanlar dışarı çık dolaş sakız çiğne kuru yemilş al ye sonra alışıyor insan şimdi hiç canım istemiyor çok şükür kurtuldum