slm

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
sperm azlıgı olup cocuk sahıbı olanlar varsa yazsın lutfenn

merhaba arkadaşlar. benim eşimde de sperm azlığı vardı. 1-2 hareketli sperm bulununca tüp bebek tedavisine başladık. çok şükür döllenme sırasında bir problem yaşamadık. iki denemede de tuttu. birincisi düştü. şu anda keseyi görebilmek için gün sayıyorum. dua ediyorum. nolur sizlerde dualarınızı esirgemeyin.
. eşleriniz tedavi görüyor mu? benim eşim iğne kullanıyordu. keçiboynuzu suyu da içti sürekli. sizlere de tavsiye ederim. sakın umudunuzu yitirmeyin. inşallah sizler de pozitif sonuçları görürsünüz

Benımde esımın sperm sayısı dusuk canım ama henuz hamış degılım 2 defa tup yaptırdım olmadı 2 defa da esım varıkosel amelıyatı oldu.Ama beklıyoz bakalım3.ye Allah kerım ınş.herkesın bebısı olur.:gitme::emir_bebek:

canlarım bızdede 2 hareketlısı bulundu onunla yaptırmıstık 8 tane dollenmıstı onun ucunu koydu ama dustu durmadı ve o arada hıc bısey uygulamadılar esıme sadece sıgara ıcmesın dedıler okadar bır kerede varıkozelden amalıyat oldu ama bısey olmadı kecı boynuzu pekmezını duymustum ama suyunu daha yenı duydum bıde ondan alalım barı kızlar bırbırımıze cok dua edelım baskalarının duası kabul olurmus gazelım allah senıde tamamına erdırsın ınsallah bızde sen gıbı oluruz

kızlar bende esımın sperm azlıgından sebep tup yapıyodum ama sonradan ogrendımkı genetıkle ılgılı sorun cıktı sıze tavsıyem ılk once karyotıp analızı yapın ne kadar sıze sızde bı sorun cıkmaz gerek yok sımdı genelde 3 ten sonra ıstıyorlar benım 3 oldu sız yapmadan bunu yaptırın ıcınız rahat olsun

Back
X