merhaba ben aranıza yeni katıldım benim sorunum şu ben bekarken 1.5 gün adet görüodum yeni ewlendim ve 4 aydır 5 gün görüorum en sonki adetimde çok büyük parçalar düşürdüm annem ve kayınwalidem rahim duwarın temizlenio bebek yerini hazırlıo falan dediler pek heweslendim Allah'ın izniyle bebek istioruz dr.gittim bana folikasit verdi kullanmaya başla dedi ve şu an 5 günüm war adetime çok korkuorum ya olmazsa yine die...çok uzun zmndır kadınlar kulübünü takip ediyorum çok bilgili kişiler var ve üye oldum sizcede bebek için mi o parçalar düştü olabilir mi şimdiden tşk ederm...
merhaba ben aranıza yeni katıldım benim sorunum şu ben bekarken 1.5 gün adet görüodum yeni ewlendim ve 4 aydır 5 gün görüorum en sonki adetimde çok büyük parçalar düşürdüm annem ve kayınwalidem rahim duwarın temizlenio bebek yerini hazırlıo falan dediler pek heweslendim Allah'ın izniyle bebek istioruz dr.gittim bana folikasit verdi kullanmaya başla dedi ve şu an 5 günüm war adetime çok korkuorum ya olmazsa yine die...çok uzun zmndır kadınlar kulübünü takip ediyorum çok bilgili kişiler var ve üye oldum sizcede bebek için mi o parçalar düştü olabilir mi şimdiden tşk ederm...
Öncelikle hoşgeldin diyelimFolik asit kullanman en iyisi. Bende hamile kalmadan 2-3 ay önce başlamıştım kullanmaya ve hala kullanıyorum. Ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz? Eğer daha önceleri hap ile korunuyorsan 6 ayı yada 1 seneyi bulabildiği söyleniyor (Ben ilacı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım.) Hemen olacak diye acele etme. İlle olsun diye uğraşıp kafana taktıkça stres yaparsın olmaz. Rahat ol. Bu bebek olayı tamamen bünye ile alakalı. Sen kafanı rahat tut. Gerisini Allaha bırak. Stres yapma adet günü bekleme. Bekledikçe acaba olacakmıyım olmayacakmıyım dedikçe adetin gecikir ve umutlanırsın. Rabbim herşeyin zamanını ayarlamıştır
canım korkutmak istemem çokta hani kesin birşey değil benim söylediğim ama bebek düşürmüş olabilir misin? dr a gittiysen hamile olup olmadığını anlar ama, testlerden belli olur, sadece aklında olsun diye söyledim düşüktede bebek daha yeni olduğu için kan pıhtısı parça şeklinde düşüyor sanırım, ihmal etme dr a git diye söylüyorum yoksa tabiki söylediklerim varsayım sadece.belki bir dış gebelik falan ne bileyim.
canım 1,5 gün adet normal değil öncelikle bunu söyleyeyim yani 3-7 gün arasında olamlısın normal kadın bünyesi için...o parça kopmaları bendede oldu evlenmeden önce böyle pıhtı şeklinde kalın kan parçaları...bence için rahat olsun folic asite devam et...kendini çok fazla umutlandırma günün geçincede idrar testlerinde inanıp kalma ben idrar testi yaptım çıkmadı kan testinde çıktı bebiş...idrar testine aldadnım kilolardan kurtulmak için birde spor yaptım atladım zıpladımm meğer hamileymişim...kendine dikkat et ve ağır kaldırma üşütme kendinide..inşallah bebeğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?