Slndmt'nin Diyet Günlüğü

SLNDMT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
765
2
46
İzmir
Merabaaa kızlar ben aranıza yeni katılım 3 çocuk annesym 32 yaşınmdayım ve 80 kloydum 1 aydır dyetteym henz tartılmadım şuanda kaç klo oldğumu blmyorum szn yazdığınız herşeyi uygulamaya çalışıyorum :) hayatımdan 3 beyazı çıkardım un şeker tuz eşim benmle dalga geçyor klo vereblceğme ihtmal vermyor çünkü ben hamur işlerni çok seven ve çok sık yapan bir insandım br zmnlar dyetle brlkte sporda yapyordum ama bi kaza geçrdm bleğm burkuldu 10 gndr spora gdemyorum ama yedklerme hala dkkat edyorum umarım bende en kısa zmanda başarı öykümü szlerle paylaşıcam bu arada yeşilçayın güzelini bulmadım kokusu ve tadı çok kötü daha güzel bir tavsyesi olan varmı bana yardım edermsnz ?:)

canım inşallah bende bir yayınlıya bilsen ohhh diycem...

yeşilçayın nane-limonlusu var onu tavsiye ederim ben içine birazcık daha limon sıkıp içiyorum cnm tavsiye ederim çocuklarının cinsiyeti ne bu arada bende 2 çocuk annesiim 24 yaşındayım ve 2 oğlum varr tanıştığımıza memnun oldum birlikte zayıflıycaz inşallah bende burdaki yöntemlerle zayıflamaya başladım 3 hafta oldu yediklerimize de paylaşalım birbirimizin hatalarını yazıp paylaşalım:40:

bende 3 erkek annesym limonlusunu içtm yeşl çayın ama hiç memnun kalmadım kokusu hepsnn ağırmı yaa nasl çzöcem yeşl çay işini blmyorum ben sabhları 2 dlm kepek ekmeği domates salatalık üstne limon sıkıyorum tuz ve yağ asla yok brazda peynr şekersz çay içiyorum doymuyorum ama kendmi tutuyorum :) öğlenleri birkase light yoğurt ve dyet bisküvler yiyorum akşam sebze ağırlıklı haşlyorum o şeklde tüketmeye çalışıoyorum yağ ve tuz tamamen çıkardım hayatımdan ara öğünlerde meyve yemeye çalışıyorum bol bol btki çayları içmeye çalışıyorum sen neler yiyosun şekerim

Ben en çok mate çayını seviyorum dogadan mate çayı vr onu içiyorum tadı çok gzl denemenizi tavsiye derim...

canım mate cayını hıcde duymadım ne ıcın ıcıyosun faydası oluyomu zayıflamak ıcın yesılcayı önerıyolar ondan ıcmeye calısıyorm

bugun kavaltıda bır sımıt ama oğlusumla beraber yedık ve ıkı kıbrrt kutu kadar peynır bır cay kasığı vısne recelı uc zeytın bır yumurta ve bır domates lımonlu tuz suz sekersız cay ve yesıl cay uc bardak su ıctım

öğlen ne yedım balık kzartım bır kask yaağla salata lımon ve nar eksısı sadece ekmek yok spordan gelınce 4 portakl suyu sıkıp ictım uc badem etı form peketın yarısı bı kactane hanımeller buskıvu baska yemıcm bugunluk bu kadar ve su yesıl cay sadece

gunaydın sımdı ıctım sırkelı ve lımonlu suyumu ustune yoğurt ve dort badem yedım basım dondu sımdı tost yapcam cavdar ekmeklı sade kasarla sımdılık bu kadar

gunaydın canım
kız senın gunlugunu baktım bulamamıstım ben
gecmıste olsa hayırlı olsun canım gunlugun

canım sağol nasıl gıdıyo dıyet devam demı tatlım uğrarsın artık beklerım buraya

ugramaz olurmuyum arkadasım hemde herzaman
tabı dıyete devam bu hafta sonu 66 olucam ınsallah...
sende ıyı gıdıyosun valla...
ay yaza cıtır kızlar olacaz desene..

ay cok sevındım canım doğru soyluyosun bu yaz bızım yaz ımız olucak cıtır ve zayıf olarak herkese gostercez ısteyınce nelerı basarabıldığimizi ben bılıyonmu bı elbıse almıstım daha gıyemedım gıydırmıyo benımkı gıy evde deyıp duruyo benıde sınır edıyo napcam nasıl gonlunu yapcam bılemedım bıraz akıl verın bana lutfen bu yastan sonra adamın kıskanclık damarları tutu gıyıp gezmek ıstıyom ya :72::72::72::72::52:

aksam ne yedığimi yazmadım neye yemısım kabak bıber ve patetesten olusan haslama hepsınden 1 tane kucuktuler ve yarım lımon yağsız bı kase dende az makarna layt yoğurtla bugun guzeldı menumu beğendım uc lıtre suyumuda ıctım ve yesıl cayımıda ıctım :16::16:

gunaydın canım gunluğm bugun guzel bır gune basladık benımkı aksam yemeğe goturcekmıs bende elbısemı gıymeyı cok ıstediğimi soylesemde bastan izin vermedı ama ben pesını bırakmadım ve sonuna kadar butun sansımı denedım ve sonuc :72: zafer benım gıyoyurum ve gıdıyorum :kkk:cok guzel oluyomusum dıye de gıydırmedığinide itiraf etti her gun evde gıy eskısın dıyo delı benım bu kocam ama sevıyorum ben :16:

Back
X