Sma taşıyıcısı

piramittekizipkin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
15
1
16
31
Herkese merhaba. Eşimle sma taşıyıcısıyız. Şu an normal yollardan 4 +3 haftalık hamileyim. Zamanı gelince amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. Aynı durumda olan var mı. Bu süreç nasıl geçecek çok korkuyorum

Herkese merhaba. Eşimle sma taşıyıcısıyız. Şu an normal yollardan 4 +3 haftalık hamileyim. Zamanı gelince amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. Aynı durumda olan var mı. Bu süreç nasıl geçecek çok korkuyorum
Son 2-3 yıldır yeni evlilere sma testini devlet karşılıyor diye biliyorum. Bile bile neden hamile kaldınız, bu riski neden aldınız ? Tüp bebekle özel yöntemlerle hamile kalsaydınız keşke…Bebek öyle doğarsa ne olacak, yazık değil mi ?

Ne yapacaksiniz bebeginiz sma li dogarsa ? Yanlislikla mi hamile kaldiniz gercekten cok uzuldum.

Gerçekten şaka gibisiniz ya sırf cocugunuz olsun diye gebe kalmak nedir ya bu cocugun gelecegini kendi geleceginizi düşündünüz mü? Cocugun masraflarını bakımını düşündünüz mü? Valla pes.

Korkuyorsanız korunsaydınız. Sizide görürüz yakında kampanyaların içerisinde. Değer mi yani bile bile.

Neden bilerek hamile kaldığımı düşündünüz anlamıyorum kadın kadına destek olması gerekirken ne bu tavrınız. Zaten gerektiğinde hamileliği sonlandırmayı düşünüyorum. Bu kararın ne kadar zor olabileceğini biliyo musunuz. Çok acımasızca yazılmış cevaplar. Bugün tüm gün bebek düşse süreç daha ilerlemeden diye düşündüm. Bana bunu düşündürdü mesajlarınız mutlu musunuz

Neden bilerek hamile kaldığımı düşündünüz anlamıyorum kadın kadına destek olması gerekirken ne bu tavrınız. Zaten gerektiğinde hamileliği sonlandırmayı düşünüyorum. Bu kararın ne kadar zor olabileceğini biliyo musunuz. Çok acımasızca yazılmış cevaplar. Bugün tüm gün bebek düşse süreç daha ilerlemeden diye düşündüm. Bana bunu düşündürdü mesajlarınız mutlu musunuz

böyle bir durumunuz varken korunmalısınız çünkü korunmamak sizin hatanız. korunmadan seks yaparak ne olmasını bekliyorsunuz ki
yorumlar biraz sert olmuş ama şakaya gelmeyecek bir hastalık maalesef.

Korunmalıydınız hepimiz korunarak gebelik olunmadıgını bilecek yaştayız

Back
X