Gebeliğe Hazırlık sma testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zytn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zytn

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
487
443
303
Eskişehir
Merhaba eşim temmuz ayında kan verdi sma için devlete hamilelkten önce önlem alalım dedik ama sonuç hala çıkmadı 5 ayda çıkıyormuş şu an hamileyim özelde gidip test olsam mı çok korkuyorum o hastalıktan? özelde yaptıran var mı fiyatlar nasıl?

Test pozitif mi çıkıyor yoksa yatkınlık mı var ona mı bakiyorlar bilmiyorum ama pozitif çıksa ne olacak? Hamilesiniz zaten. Sma pozitifse kürtaj olunabiliyor mu? Niyetiniz buysa test verin. Degilse kalan hamileliğinizi zehir edersiniz.

taşıyıcı olma durumuna bakılıyor. ben özelde test yaptıran oldu mu hamilelikte ya da kalmadan önce bunu merak ediyorum

Şimdi sonuç pozitif çıksa bebeğimi aldırcaksınız testin size ne faydası olucak

tarama testleri yaptırmanın ne faydası varsa bana o faydası olacak. testi yaptıranlar varsa yazmasını bekliyorum

Merhaba eşim temmuz ayında kan verdi sma için devlete hamilelkten önce önlem alalım dedik ama sonuç hala çıkmadı 5 ayda çıkıyormuş şu an hamileyim özelde gidip test olsam mı çok korkuyorum o hastalıktan? özelde yaptıran var mı fiyatlar nasıl?

Şuan yeni hamileyseniz ve aldırmayı düşünmüyorsanız bu süreçte sonuç çıkmış olacak zaten. Kesin sonuç istiyorsanız hiç özelle de uğraşmayın direkt amniyosentez yaptırabilirsiniz. Başka hastalıklar için de en doğru sonucu bu şekilde alırsınız. Sadece sma değil pekçok hastalık var malum. Fetal dna da bir seçenek ancak fiyatları çok yüksek

Sonuç nasıl 5 ayda çıkıyormuş ya? Biz nikah işlemleri sırasında yaptırdık 2 haftada çıktı. Eşim sağlık ocağında verdi kan, Ankaraya gidiyor o kanlar 2 haftaya da sonuç e nabıza yansıyor.

vallahi bilmiyorum biz temmuzda yaptırdık temmuzda yaptıran kimsenin daha sonucu çıkmamış.en son nisanda yaptıranlarınki çıkmıştı

Hamile kalmadan once vermistik testi sonucumuz 5 ayda falan cikti e nabiza düstü bende o arada hamile kaldim şükür bisey cıkmadi umarim sizin sonuclarinizda güzel gelir 🤲

Back
X