Merhaba eşim temmuz ayında kan verdi sma için devlete hamilelkten önce önlem alalım dedik ama sonuç hala çıkmadı 5 ayda çıkıyormuş şu an hamileyim özelde gidip test olsam mı çok korkuyorum o hastalıktan? özelde yaptıran var mı fiyatlar nasıl?
Sonuç nasıl 5 ayda çıkıyormuş ya? Biz nikah işlemleri sırasında yaptırdık 2 haftada çıktı. Eşim sağlık ocağında verdi kan, Ankaraya gidiyor o kanlar 2 haftaya da sonuç e nabıza yansıyor.Merhaba eşim temmuz ayında kan verdi sma için devlete hamilelkten önce önlem alalım dedik ama sonuç hala çıkmadı 5 ayda çıkıyormuş şu an hamileyim özelde gidip test olsam mı çok korkuyorum o hastalıktan? özelde yaptıran var mı fiyatlar nasıl?
Hamile kalmadan once vermistik testi sonucumuz 5 ayda falan cikti e nabiza düstü bende o arada hamile kaldim şükür bisey cıkmadi umarim sizin sonuclarinizda güzel gelirMerhaba eşim temmuz ayında kan verdi sma için devlete hamilelkten önce önlem alalım dedik ama sonuç hala çıkmadı 5 ayda çıkıyormuş şu an hamileyim özelde gidip test olsam mı çok korkuyorum o hastalıktan? özelde yaptıran var mı fiyatlar nasıl?
umarım inşallah temiz gelir :) teşekkürler güzel dilekleriniz içinHamile kalmadan once vermistik testi sonucumuz 5 ayda falan cikti e nabiza düstü bende o arada hamile kaldim şükür bisey cıkmadi umarim sizin sonuclarinizda güzel gelir