Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücuduma ve kiloma çok dikkat eden biriyim 175cm boyunda 52 kiloyum fakat basen bölgemde ne yaparsam yapayım gitmeyen bir bölgem var artık kilo vere vere verecek kilomda kalmadı gitmiyor düzenli spor bol su yağsız yiyecekler kremler ne varsa denedim.geleyim asıl mevzuya bugun basen bölgem için superplast ve miaplastla görüştüm istanbul dışında yaşadığım için telden fiyat verdiler superplast 7000-8000tl miaplast 5500tl bana fazla uçuk geldi sizce bu fiyatlar normal mi?
yada daha iyi fiyat alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
hepinize sevgiler...
Vücuduma ve kiloma çok dikkat eden biriyim 175cm boyunda 52 kiloyum fakat basen bölgemde ne yaparsam yapayım gitmeyen bir bölgem var artık kilo vere vere verecek kilomda kalmadı gitmiyor düzenli spor bol su yağsız yiyecekler kremler ne varsa denedim.geleyim asıl mevzuya bugun basen bölgem için superplast ve miaplastla görüştüm istanbul dışında yaşadığım için telden fiyat verdiler superplast 7000-8000tl miaplast 5500tl bana fazla uçuk geldi sizce bu fiyatlar normal mi?
yada daha iyi fiyat alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
hepinize sevgiler...
Aynı sıkıntıları yaşadım, hatta siz daha incesiniz, boyunuzda var, bende sporla gideremediğim bölgelerden sonunda hem vaser hem lazer yaptirarak kurtuldum. Fiyatlar maalesf öyle. London35 in yazdigi mayaestetikten geçen ağustos bende fiyat almistim lazer lipo için. Ozaman fiyat bi bölge 4.500 ve artı bölge daha 500 liraydi, fiyatlari çıkmış sanirim yada yüzyüze görüşmede belki fiyatta indirim sunmuşlardir. Rastladigim en uygun fiyatti.