Smear testi ve spiral :(

pammuk94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
73
34
88
30
Kizlar hepinize iyi aksamlar benim kirkim daha yeni cikti bugun doktora gittim cok korkuyorum smear testi yapicakti kanamam oldugu icin yapamadi bende korktugumu soyledim kastim kendimi kendini hazir hissettigin zaman gel yapalim muayeneni dedi :( spiral takicakmisiniz dedim sen smear testinden korkuyosan spiral takamam sana ufacik bir hareketin ettigin zaman rahmini delebilir dedi dahada korkmaya basladim lutfen yardim edin icimi rahatlatin :((

Ya bende dogm yptm cok korkuttular benı spıralden kaydı hamıle kaldm kaynamadı hmıle kaldm yok cıkarken snkı yapısmıs etımı de kopardılar sankı bılmem ne bende taktıramadım 7ay oldu esım korunuyo bende cok kasıyorum o yuzden taktıramam .s

Ya bende cok korkuyorum taktirirsin her sene muayenesi var yok dediginiz gibi kaydi cok korkuyorum ben oyle esimle aman aman cok iliskiye giren biride degilim o yuzden esim koruncak bu gidisle :)

Bide bana ipi var sarkıyo kontrol edysn arada dedıler ne blm ılıskıde hıssedlmıyo mu acb bıde vucuda yabancı bı csm gryo ya korkyrm ya ne bılm

Canım hiçte korkulacak bisey yok gittim taktırdım evet acıdı ama öyle çokta değil gayet memnunum öyle ipi falanda sarkmiyo

Cesıtlerı oluyoms heralde sznkı nasl bakrlımı bn nrmal dogm yptm elle cok muayne oldm ondan bıle cok kactım dogmmda cok zor gctı korkyrm o yzden

Cesıtlerı oluyoms heralde sznkı nasl bakrlımı bn nrmal dogm yptm elle cok muayne oldm ondan bıle cok kactım dogmmda cok zor gctı korkyrm o yzden
Aynen bende oyle 2 gun sanci cektim 2 gun boyunca kac kere muayene oldum kim bilir kirkim cikti daha kocamla yaklasamadim korkudan bilmiyorum hadi bi kere takilsa sadece iyi bide kayarsa yine muaynee edicek cok tirsiyorum coook :(

Canm bı arkadas yorum yapms ıpı falan yok dıye ama ben nettende okdm smdı orda da gordm cesıtlımı bunlar anlamadmkı bıde etrafımda hep olmsz ornekler var bde taktrp hamıle kalan kesn cozm deglse bosuna acı ckmek ıstmyrm

Canm bı arkadas yorum yapms ıpı falan yok dıye ama ben nettende okdm smdı orda da gordm cesıtlımı bunlar anlamadmkı bıde etrafımda hep olmsz ornekler var bde taktrp hamıle kalan kesn cozm deglse bosuna acı ckmek ıstmyrm
Evet canim ipi oluyomus onu kendin kontrol ediyomussun onu bende arastirdim dedigin gibi bende bosuna taktirmak istemiyorum kaydimi kaymadimi korkusu olucak hep icimde ben onu taktirsam bile yine esiminde korunmasini isterim guvenemiyorum yani

Aynen canım ıcımde bı suphe kalıcaksa hıc bı anlamı yok taktırmamın zaten bn dha doktor elını uzatırken kasmaya kacmaya baslıyorum anı bı hareket yapsam yanlıslıkla rahım delınr fln Allah korusn o yzden hıc guvenemıyorum aylık ıgne yaptırmayı dusunuyorum &98koruma oranı dıyo aıle planlamamı ne onn sıtesnde bundan once 3aylık olanı yaptırmayı dusunmustum ama saglık ocagındakı hemsıre uc aylık olan adetten kesıyo onu emzırenler yaptırabılıyo ama aylık olanı bebek 6aylk oldktn snra yapablrz demstı oda dogm kntrl haplarnn aylık olanı gbyms

Aynen canım ıcımde bı suphe kalıcaksa hıc bı anlamı yok taktırmamın zaten bn dha doktor elını uzatırken kasmaya kacmaya baslıyorum anı bı hareket yapsam yanlıslıkla rahım delınr fln Allah korusn o yzden hıc guvenemıyorum aylık ıgne yaptırmayı dusunuyorum &98koruma oranı dıyo aıle planlamamı ne onn sıtesnde bundan once 3aylık olanı yaptırmayı dusunmustum ama saglık ocagındakı hemsıre uc aylık olan adetten kesıyo onu emzırenler yaptırabılıyo ama aylık olanı bebek 6aylk oldktn snra yapablrz demstı oda dogm kntrl haplarnn aylık olanı gbyms
Banada doktorum oyle dedi iste ben spirali takarsam ufak bi hareketinle rahmin delinebilir dedi biz de sanirim esim korunmaya devam edicek birde smear testi yaptirdinmi o acitiyor mu

Anladm cnm acıtmydr heralde kontrl edılmesı grkıyoms dogum yapan kdnlarda zaten baktm netten

Ben doğum yapalı 4 ay olucak kırkım çıktıktan sonra hemen taktrdm spıral. Ama korkum da yoktu fakat hiç acıda hıssetmedım.korkutulanlara bakmyın lütfen hiççç korkulacak bişey değil,emin olabilirsiniz.

Ahh bi cesaretimi toplayabilsem.. :KK43:
Smear testinden hiic korkmayin.. hissetmiyorsunuz bile ben muayene olmaya gittim doktor catala aldi beni o sirada dediki smearda aldim :) ben ne muayenesini anladim nede smaer aldigini zaten alirken birseyle kurcalayip cekmiyorlar hemen rahmin agzindan sivi aliyor ..

Smear testinden hiic korkmayin.. hissetmiyorsunuz bile ben muayene olmaya gittim doktor catala aldi beni o sirada dediki smearda aldim :) ben ne muayenesini anladim nede smaer aldigini zaten alirken birseyle kurcalayip cekmiyorlar hemen rahmin agzindan sivi aliyor ..
Rahimi demit bir aletle açıyor ya o acitacak diye korkuyorum

Back
X