- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Ozel hastanede ucret ne kadar acabaCanım spekulumla azcık açıyorlar ince bi buçukla az bi örnek alıyor can yakıcı bişey değil. Hemen ertesi gün çıkar ben ek bi ödeme yapmadım. Kendi doktorun yapıyor
Ben özelde yaptırdım bi ücret vermedim canım ama hastaneden hastaneye de değişiyor böyle şeylerOzel hastanede ucret ne kadar acaba
Slm bende yarın smear yaptırcam rutin olarak yaptırdığım için zamanı geldiOzel hastanede ucret ne kadar acaba
Ben yaptrdm 13 haftalıkken sadece hissttm bişey olduğunu o kadr. Acımadı yani öyle. Gerisi hakknda bilgm yok çnkü yurtdşndaym ben farklıdr. Benm doktorm yapmştı. Zaten 1 dk bile sürmüyormerhaba suan hamileyim. Ancak akintim cok degisti doktorda farketti ve gebelige bagli olmadigini smear testi yapilmasi gerektigini soyledi. Sorum su.
1 - acili bir islemmi?
2- smear testi yapilirken akinti ornegini kontrole gittigim doktorummu yapiyor yani jinekologum?
3- guncel fiyat bilgisi olan
4- sonuc kac gune cikiyor
Simdiden tesekkurler
ben düşük yaptıktan sonra devlet hastanesinde doktor bana hiç bişey demeden yapmıştı. benim de çok canım yanmıştı. on gün sonra sonuç çıktı.Yukarda bir arkadaşın dediğin gibi ilişkide acı yaşıyorsan oda acılı oluyor, ben 1 kere yaptırdım ve yapılırken çok ağlamıştım doktorum dalga geçti hatta duyanda sana bişey yapıyorum sanıcak falan diyeilk kez yaptıran biriysen doktorun biraz anlayışlı olup bu işlemi yavaş yapmalı. Ben tanımadığım birine gitmiştim hamile değildim o zaman birden sokunca çubuğu şoka girdim.
Malesef banada öyle oldu insan bi söyler kendini hazırlarsın bende devlete gitmiştim sırada bekleyenler var diye birden yapıp bitiriyorlar.ben düşük yaptıktan sonra devlet hastanesinde doktor bana hiç bişey demeden yapmıştı. benim de çok canım yanmıştı. on gün sonra sonuç çıktı.
evet hatta ilk defa smear testi denen şeyi o zaman öğrenmiştim. hiç haberim yoktu :) insan bi açıklar değil mi ne yapılacağını ve neden yaptığını çok korkmuştum bana ne yaptı acaba diyordumMalesef banada öyle oldu insan bi söyler kendini hazırlarsın bende devlete gitmiştim sırada bekleyenler var diye birden yapıp bitiriyorlar.
Sonuç bir hafta da çıkıyor yaptırsan iti olur fırça ile örnek alıyorlar Gop hastanesinde ücretsizmerhaba suan hamileyim. Ancak akintim cok degisti doktorda farketti ve gebelige bagli olmadigini smear testi yapilmasi gerektigini soyledi. Sorum su.
1 - acili bir islemmi?
2- smear testi yapilirken akinti ornegini kontrole gittigim doktorummu yapiyor yani jinekologum?
Simdiden tesekkurler
Üniversite ve devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ki. Bu sene cerrahpaşada yaptırmıştımBezmialem de yaptıran var mı fiyat konusunu merak ediyorum :/
Canım yeni yaptırdım sonuç 1 hafta sonra çıkar dedi doktorum ben bu kez devlet hastanesinde yaptırdım ucretsiz hiç acılı bir işlem değil için rahat olsun güzel sonuçlar alalım inşallahmerhaba suan hamileyim. Ancak akintim cok degisti doktorda farketti ve gebelige bagli olmadigini smear testi yapilmasi gerektigini soyledi. Sorum su.
1 - acili bir islemmi?
Simdiden tesekkurler
Üniversite ve devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ki. Bu sene cerrahpaşada yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?