Smear testi yaptiranlar

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
merhaba suan hamileyim. Ancak akintim cok degisti doktorda farketti ve gebelige bagli olmadigini smear testi yapilmasi gerektigini soyledi. Sorum su.
1 - acili bir islemmi?
2- smear testi yapilirken akinti ornegini kontrole gittigim doktorummu yapiyor yani jinekologum?
3- guncel fiyat bilgisi olan
4- sonuc kac gune cikiyor
Simdiden tesekkurler

Evet canm akıntıyı alıyorlar vajinadan ağrılı degldi bn tedirgin olmuştum korkmustm..ne yaptıklarını anlamamstm ama 1 dk sürüyr sürmüyor. Sonuc 15 günde çıkıyor ücreti bilmiyorum bn araştırma hastanesindr yaptırmıştım. Oradaki jinekoloji doktoru almıştı br aletle . Ama inan ne yaptıklarını bilmiyordm başta o yüzden nasıl br aletti faln hatrlamiyorum. Gecms olsn

Canım spekulumla azcık açıyorlar ince bi buçukla az bi örnek alıyor can yakıcı bişey değil. Hemen ertesi gün çıkar ben ek bi ödeme yapmadım. Kendi doktorun yapıyor

Ozel hastanede ucret ne kadar acaba
Slm bende yarın smear yaptırcam rutin olarak yaptırdığım için zamanı geldi
100-150 gibi canım özel de ben doktorumun kendi kliniğinde yaptırıyorum bi keresinde başka özel bi hastanede 50 tl ye yaptırmıştım heryerde fark değişiyor
Özellerde sonuç 1 hafta da geliyor

Kulak cubugunun uzununu dusunun. Vajina agzina plastik bir ufak cisim takiyor doktor ki ismi spekulum ve bu sayede acilan vajina agzindan rahim agzini gorebiliyor. Bu uzun kulak cubugunu iceride rahim agzina surtup oradaki tukurukumsu yapidan ornek alip laboratuar a gonderiyor. Cikis suresi ve fiyati gorecelidir yapilan yere gore. Cinsel iliskide caniniz yanmiyorsa bu islemde yanmasi pek mumkun degildir. Spekulum hissi garip gelebilir ama cubugu ve ornek alimini hissetmezsiniz bile. Gecmis olsun.

Ben yaptrdm 13 haftalıkken sadece hissttm bişey olduğunu o kadr. Acımadı yani öyle. Gerisi hakknda bilgm yok çnkü yurtdşndaym ben farklıdr. Benm doktorm yapmştı. Zaten 1 dk bile sürmüyor

Yukarda bir arkadaşın dediğin gibi ilişkide acı yaşıyorsan oda acılı oluyor, ben 1 kere yaptırdım ve yapılırken çok ağlamıştım doktorum dalga geçti hatta duyanda sana bişey yapıyorum sanıcak falan diye ilk kez yaptıran biriysen doktorun biraz anlayışlı olup bu işlemi yavaş yapmalı. Ben tanımadığım birine gitmiştim hamile değildim o zaman birden sokunca çubuğu şoka girdim.

ben düşük yaptıktan sonra devlet hastanesinde doktor bana hiç bişey demeden yapmıştı. benim de çok canım yanmıştı. on gün sonra sonuç çıktı.

ben düşük yaptıktan sonra devlet hastanesinde doktor bana hiç bişey demeden yapmıştı. benim de çok canım yanmıştı. on gün sonra sonuç çıktı.
Malesef banada öyle oldu insan bi söyler kendini hazırlarsın bende devlete gitmiştim sırada bekleyenler var diye birden yapıp bitiriyorlar.

Malesef banada öyle oldu insan bi söyler kendini hazırlarsın bende devlete gitmiştim sırada bekleyenler var diye birden yapıp bitiriyorlar.
evet hatta ilk defa smear testi denen şeyi o zaman öğrenmiştim. hiç haberim yoktu :) insan bi açıklar değil mi ne yapılacağını ve neden yaptığını çok korkmuştum bana ne yaptı acaba diyordum

Sonuç bir hafta da çıkıyor yaptırsan iti olur fırça ile örnek alıyorlar Gop hastanesinde ücretsiz

Bende yaptırdım benimde çok acılı oldu hep böle mi oluyor.. Kendimi kasmamak için ne yapmalıyım

Canım yeni yaptırdım sonuç 1 hafta sonra çıkar dedi doktorum ben bu kez devlet hastanesinde yaptırdım ucretsiz hiç acılı bir işlem değil için rahat olsun güzel sonuçlar alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…