Evet her ayHer ay smear testi mi yaptırıyorsunuz? Anlaşılmıyor yazınız biraz daha açık yazar mısınız?
Neden? Doktorunuz sık sık smear testi yaptırmanıza mı “bir şey olmaz” diyor?Evet her ay
Evet sık smear la sıkıntı olmaz diyor ? Olmaz dimi?Neden? Doktorunuz sık sık smear testi yaptırmanıza mı “bir şey olmaz” diyor?
Smear testi ilk cinsel ilişkiden 3 yıl sonra ya da 21 yaşından sonra yapılmaya başlanmalıdır. 30 yaşından küçük kadınlara yılda bir defa smear yapılmalı, 30 yaşından büyüklere ise 3 kez ardışık smear sonucu negatif ise 2-3 yılda bir smear testi tekrarlanmalıdır.23 Haz 2020.Neden? Doktorunuz sık sık smear testi yaptırmanıza mı “bir şey olmaz” diyor?
Smear testini biliyorum, sık olmasına şaşırdım.Smear testi ilk cinsel ilişkiden 3 yıl sonra ya da 21 yaşından sonra yapılmaya başlanmalıdır. 30 yaşından küçük kadınlara yılda bir defa smear yapılmalı, 30 yaşından büyüklere ise 3 kez ardışık smear sonucu negatif ise 2-3 yılda bir smear testi tekrarlanmalıdır.23 Haz 2020.
İnternetten alıntı yaptım
Ama içeri sokuyor falan 17-18 yas icin sorun degilmi buSmear testini biliyorum, sık olmasına şaşırdım.
Herhangi bir şey olmaz, çubukla örnek alıyor sonuçta işlem yapmıyor ki
Ben ilk sorduğum soruya cevap alamadım aslında. Sizin rahatsızlığınız ne? Ne gerekçeyle yapıyor doktor?Ama içeri sokuyor falan 17-18 yas icin sorun degilmi bu
Smear testi yılda bir defa yapılır ayrıca mantar için bu testi uygulamaya gerek yok ki, doktor beni şaşırttı doğrusu.Arkadaşlar bu işlrmi yapıyolar bana mantar için falan. Her ay yaptırıyorum 18 yaşındayım ve 21 yaş altı olmazmış diyor doğrumu? Doktora sordum birşey olmaz diyor.
Mantar icinBen ilk sorduğum soruya cevap alamadım aslında. Sizin rahatsızlığınız ne? Ne gerekçeyle yapıyor doktor?
Mantar testi var ya işte vajinadan bise goturuyolar mantarda çıkıyor ne testi bilmyorm galiba smear ? Zararlımı pekiSmear testi yılda bir defa yapılır ayrıca mantar için bu testi uygulamaya gerek yok ki, doktor beni şaşırttı doğrusu.
Smear testi değildir o. Hayır, neden zararlı olsun. Kesip biçmiyorlar kiMantar testi var ya işte vajinadan bise goturuyolar mantarda çıkıyor ne testi bilmyorm galiba smear ? Zararlımı peki
smear değil de kültür mü alıyor acaba mantar için? o ilişki öncesi de alınabiliyor.Mantar testi var ya işte vajinadan bise goturuyolar mantarda çıkıyor ne testi bilmyorm galiba smear ? Zararlımı peki
Evet kültür sanırım vajinal mantar lokosit falan çıkıyo temuz çktı entercocccous diye bakteri varmışsmear değil de kültür mü alıyor acaba mantar için? o ilişki öncesi de alınabiliyor.
Vajonadan bişey alıyolar ya çubukla falan mantar için o test Azeribaycanda yaptırdım Yaxma diyolar ona o yüzden anlatamıyorum tamBence önce bilgiyi dopru paylaşırsan burdaki arkadaşlarda net yardımcı olurlar. Mantar kaşıntı ganöa ve beyaz penirimsi kıvamda akıntısır ilaçla veya bekaret sprunu yoksa 2 fitille geçer. Smear adet düzensizliği olunca rahim kanseri şüpehisiyle yapılır ki bakire bi bayana yapmazlar içeri bişey sokuyor. Bende yaptım ader düzensizliği kanser şüphesiyle.bence farklı birşey sormak istemişssindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?