Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim dr izmirin en iyisi ege üniv. dedi.sen bilirsin tabi ama merkez çok önemli.
smyrna art ta tedavi olan arkadaşlar merkezin başarı oranını bilen varmı
merhaba bende symrna da tüp bebek denedim ve Allahı ma çok şükür ilkinde tutudu şimdi 17 haftalık oldu bebişimiz... Benim kadın doğum doktorum ünivesite hastanelerini hiç tavsiye etmedi bana ya özel ege tüp bebk ya da symrna dedi. ben de internetten baktım sonra gidip tanıştım ve symrnayı seçtim... Funda hanım alanında uzman bir dr ve tüp bebek dışında başka bir şeyle ilgilenmiyor... Çalışanlarla her zaman iyi anlaşamasam da Funda hanım için değer bence....
İnşallah mutlu hamilelikler geçirirsin....
arkadaşım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım sizinle ben inşallah 3. aşılamayı yapcam ama tutmasından ümitli değilim mikroya geçmek için 3 defa aşılama yapılıyormuş acaba symrnada mıkro ne kadar tutuyor ssk karşılıyormu cevaplarsan çok sevinirim ssk dan hariç merkeze ne kadar ödeniyor
Symrna yönlendirir seni zaten 3 aşılama yaptıktan sonra ege üniversitesine yönlendirilirsin büyük ihtimalle ve heyet raporun çıkartılır ilaçların bir bölümüde heyet raporu ile veriliyor. ( bu ilaçlar yetmiyor sen takviye alabilirsin) ssk bir bölümünü karşılıyor senin yaklaşık 400 ytl ödemen gerekiyor ilk heyetteki ilaçlara.sonrasında symrnada yaptırısan mic. nu 2400 olması lazım hastaneye ödenen miktar. ilaçlar ciddi pahalı başlamadan temkinli olmakta fayda var kullanılan gonal f ler 1050 liği 1200 civarında senin durumuna göre doz ayarlanıcak tabiki ama heyetten alınan ilaçlar yeterli gelmiyor ve sonrasınıda ssk karşılamıyor.
teşekkür ederim cevabın için yanlız gonal f in 1050 liği varmı ben uygun olsun diye en yüksek dozu alıyorum oda 900 lük bide benim tanıdık eczacım var geçen 900 450 lik gonal f ve 2 tane 5000 lik çatlatma iğnesine 810 verdim bu 1050 lik gonal f kullanıma hazır enjeksiyon kalemimi
canım belkide karşılaşmışızdır benim doktorumda funda hanım bugün yumurtalar toplandı sen ne zaman başladın iğnelere