• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smyrna art

burekaru

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
39
1
298
İzmir
merhaba arkadaşlar biiz de tüp bebebkl tedavisine başlayacağız smyrna art da tüp bebek maliyetini bilen arkadaşlar varsa ve yazarlarsa sevinirim.ssk karşıladığı fiyatları dahil :Saruboceq:

5000 tl ama ssk geçiyormu bilmiyorum eğer ssk karşılıyorsa bende smyrna ya gidebilirim

ilgilenmeleri önemli diil arkadaşlar siz müşterisiniz ilgilenirler, parayı aldıktan sonra ilgilenmezler bu heryerde dünyanın öbür ucunda da aynıdır,

ilgilenmeleri önemli diil arkadaşlar siz müşterisiniz ilgilenirler, parayı aldıktan sonra ilgilenmezler bu heryerde dünyanın öbür ucunda da aynıdır,

ben smyrnada aşılama olmuştum gerçekten güzel ilgilendiler ama olmadı parayıda çıkışta alıyorlar yani sonuçta para için ilgileniyorlar doğru ama o kadar kendini beğenmiş yer varkı para için bile ilgilenmiyor bişey sorcan doktora ulaşamıyon bişey soruyon azarlıyo

merhaba arkadaşlar biiz de tüp bebebkl tedavisine başlayacağız smyrna art da tüp bebek maliyetini bilen arkadaşlar varsa ve yazarlarsa sevinirim.ssk karşıladığı fiyatları dahil :Saruboceq:

canım bende geçen hafta orda tedaviye başladım ben sigortadan yararlanmıyorum ilaçlar hariç 3200 ytl ilaçlarda 1500 falan tutuyormuş ama ayrıca bu parayı ödediğinde senden başka ücret talep etmiyorlar tahlildir testdir muayne parasıdır diye hepsi dahil

ben smyrnada aşılama olmuştum gerçekten güzel ilgilendiler ama olmadı parayıda çıkışta alıyorlar yani sonuçta para için ilgileniyorlar doğru ama o kadar kendini beğenmiş yer varkı para için bile ilgilenmiyor bişey sorcan doktora ulaşamıyon bişey soruyon azarlıyo

evet canım ben ilk önce irenbeye gittim tedaviye orda başladım doktorum nurettin bey di adama korkudan bişey soramıyordum azarlayıp duruyordu bi sabah kanamam başladı ne yapmam lazım diye telefon açtım biz seni ararız dediler aramadılar bende ordan smyrna ya geçtim insan olduğumu anladım aynı parayı orayada veriyorum ama enazından soru sorabiliyorum çok ilgililer ssk ile anlaşmasıda var eğer raporunuz varsa

şöyle ki irenbe de sgk anlaşması yok tamamen özel
smyrnada ise var ama o da devlet ilaçların bir kısmını karşılıyo okadar
yani rapor çıkarmak zor değil eğer 3 yılın dolduysa çıkar bence az olsa başka ihtiyacnı karşılarsın

slm melisi
tup bebek tedavisinde korkulacak hic bir sey yok ne gobekten vurulan incecik ignede nede yumurta toplamada hic agri olmuyor ben daha once 1 kez yaptirdim 3 yumurta transfer yapildi 3u de tutdu ama 1ni sonlandirmak zorunda kaldik erken dogum riskinden dolayi .. ama maalesef ki ikizlerimede kavusamadim onlarda 22 haftalikken erken dogum oldu ve hic yasama sanslari yoktu . boylelikle 3 bebegimide kaybettim onlari kaybedeli iki ay oldu :( nasipse ekim gibi tekrar deneyecegiz ama bu sefer 1 tane yumurta transferi yapilcak. umarim gene tutar ve bebegime bu sefer kavusurum .Ben ege universitesinde yaptirdim ve ordan de memnumun sgk % 50sini karsiliyor biz 2500 civari ilaclarla birlikte para odemistik. smyrna art icinde ben izmirde iyi seyler duydum zaten basarini orani birazda kisirlik nedenine gore degisiyor. Benim kanallarim tikali ve acilamiyor bu yuzden tup bebek yaptirmistik.rahim +yumurta ve sperm kalitesi iyi ise tutma sansi cok yuksek .. tabi en buyuk sans tamamen allahin takdiri..
umarim allah bebegi olan herkese nasip eder..
selamlar..

ben de smyrnada denedim 3 gün önce olumsuz sonucu öğrendim.Ama merkez iyi kimsenin şüphesi olmasın...

Back
X