• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sn Aytun AKTAN lütfen bana da yardım...

meselaney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
60
5
118
İstanbul
öncelikle konu dışı bir soru ile meşgul edeceğim için özür dilerim fakat doğru bilgilendirmenize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.

ben 52 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. kırkım çıktığında lohusalığım da sona erdi. lohusalıktan bir hafta sonra açık kırmızı,pembe lekelenmelerim başladı ve 5 gündür az miktarda lekelenmeler devam ediyor. adet başlangıcı gibi, ama adet oldum diyebileceğim bir kanama da yok.

*bu lekelenmelerin adet/regl ile ilgisi var mıdır?

**bu durum normal mi? hangi durumda doktora gitmeliyim?

merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. doğum sonrası kontrolünüze gitmeniz gerekiyor. myn sonrasında hekiminiz size bilgi verecektir. saygılarımla.

öncelikle konu dışı bir soru ile meşgul edeceğim için özür dilerim fakat doğru bilgilendirmenize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.

ben 52 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. kırkım çıktığında lohusalığım da sona erdi. lohusalıktan bir hafta sonra açık kırmızı,pembe lekelenmelerim başladı ve 5 gündür az miktarda lekelenmeler devam ediyor. adet başlangıcı gibi, ama adet oldum diyebileceğim bir kanama da yok.

*bu lekelenmelerin adet/regl ile ilgisi var mıdır?

**bu durum normal mi? hangi durumda doktora gitmeliyim?

Back