Soba kokusu

angelmiracle

polaris✯
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
9.241
2.109
153
Tam net bi bilgi edinemedim size sorayım dedim
Biz en üst katta çatı katında oturuyoruz en aşağıda oturan ev sahibi soba yakmış kokusu taa bizim eve çıktı ev resmen duman doldu çok fena da koku kapladı yaklaşık 1 saat falan o kokuyu soludum başım ağrımaya başladı şimdi camı açtım uyuduğum odanın biraz havalandı koku geçti gibi
Bu kokunun bizi zehirlemesi muhtemel mi? Yani camı kapatmaya korkuyorum açıkçası gece o koku zehirler beni diye
Bi yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım

Muhtemelen baca sızdırma yapıyor.
Ev sahibine söyleyin yarın hemen onarsınlar.
Şu an da o odanın camını açık bırakıp başka odada yatın.

Muhtemelen baca sızdırma yapıyor.
Ev sahibine söyleyin yarın hemen onarsınlar.
Şu an da o odanın camını açık bırakıp başka odada yatın.
Şuan bulunduğum odaya ditekt dolmadı, mutfak tarafına dolmuştu kapıyı açınca buraya da geldi yine de başka yerde mi yatmalıyım? Şuan zehirlenmiş olma ihtimalim var mı

Şuan bulunduğum odaya ditekt dolmadı, mutfak tarafına dolmuştu kapıyı açınca buraya da geldi yine de başka yerde mi yatmalıyım? Şuan zehirlenmiş olma ihtimalim var mı
Dumandan dolayı baş ağrısı normal.
Dönüyor mu peki?
Balkona çıkıp biraz oksijen alın ayran içebilirsiniz.
Koku olan odada yatmayın o odaya uzak bi odada yatın. Hatta o odanın penceresini açıp kapısını kapatın kapının altına da nemli havlu sıkıştırın mutfak da dahil. Yarın da ilk işiniz soba yakan haneye dumanın evinize dolduğunu bildirin baca onarılmadan yakmaması gerekiyor çünkü.

Bu sürekli olan bir durum değil diye anladım
Evde yangın çıkmış bile olabilir

Hayır dönmüyor ağrı da geçti içeriyi havalandırınca. Biraz panik bir insanım hemen evham yapıyorum. O yüzden biraz korktum açıkcası
Hemen indim aşağı zaten tek başına yaşayan bir insan yakmayacağını söyledi ama ilk değil bu
2 3 senedir aynı şey oluyor bizden önce alt komşu da aynı şeyi yaşamıştı sorun olarak algılamadılar, yaktığı şeyin kokusu isi evlerden geçiyormuş bacanın yönüne doğru sanırım ama ilk değil yani bu

Bi tanıdığım bu sorunu yaşadı da bacada çatlak varmış üst kata duman doluyormuş soba yakılan odayı değiştirmişti soba yakan ev. Ama insanları kontrol etmekte fayda var Allah korusun o eve de dolmuş ve herkes uykuda olabilir.

Hemen kontrol ettim zaten dediğim gini 2 3 senedir aynı şey oluyor zaten ama ben ilk kez şahit oldun bu kadar kokuya

Hemen kontrol ettim zaten dediğim gini 2 3 senedir aynı şey oluyor zaten ama ben ilk kez şahit oldun bu kadar kokuya
Başka odada bacası yok mu o odada yaksın madem tek kişi.
Ya da bacayı onartsın.
Aksi halde bir daha tekrarlanırsa şikayet etmek zorunda kalıcam çünkü ben bu odada uyumuş olabilirdim kokuyu fazlaca solumuş hayati tehlikem olabilirdi diye de ekleseydin keşke.

Açıkcası ne tepki verilir bilemedim
Geçen sene apartman yöneticisinin evine dolmuştu koku ve sonradan kokunun kaynağı o daire çıkmıştı hani ondan sonra onarılmaması garip geldi, ben de normal bir koku da ben mi abarttım diye düşündüm çünkü ev sahibi gayet sakin ve normal bir şeymiş gibi davrandı
Şuan cam açık oda bol bol temiz hava doldu yine de camı kapatmayacağım umarım bir sorun çıkmaz uyumaya korkuyorum

Bu saatten sonra yakmaz sanıyorum.
Bide uyarmışsın uyuyabilirsin camı yarım yap içini rahat ettirmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…