- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi angelmiracle
-
Şuan bulunduğum odaya ditekt dolmadı, mutfak tarafına dolmuştu kapıyı açınca buraya da geldi yine de başka yerde mi yatmalıyım? Şuan zehirlenmiş olma ihtimalim var mıMuhtemelen baca sızdırma yapıyor.
Ev sahibine söyleyin yarın hemen onarsınlar.
Şu an da o odanın camını açık bırakıp başka odada yatın.
Dumandan dolayı baş ağrısı normal.Şuan bulunduğum odaya ditekt dolmadı, mutfak tarafına dolmuştu kapıyı açınca buraya da geldi yine de başka yerde mi yatmalıyım? Şuan zehirlenmiş olma ihtimalim var mı
Bu sürekli olan bir durum değil diye anladımDumandan dolayı baş ağrısı normal.
Dönüyor mu peki?
Balkona çıkıp biraz oksijen alın ayran içebilirsiniz.
Koku olan odada yatmayın o odaya uzak bi odada yatın. Hatta o odanın penceresini açıp kapısını kapatın kapının altına da nemli havlu sıkıştırın mutfak da dahil. Yarın da ilk işiniz soba yakan haneye dumanın evinize dolduğunu bildirin baca onarılmadan yakmaması gerekiyor çünkü.
Hayır dönmüyor ağrı da geçti içeriyi havalandırınca. Biraz panik bir insanım hemen evham yapıyorum. O yüzden biraz korktum açıkcasıDumandan dolayı baş ağrısı normal.
Dönüyor mu peki?
Balkona çıkıp biraz oksijen alın ayran içebilirsiniz.
Koku olan odada yatmayın o odaya uzak bi odada yatın. Hatta o odanın penceresini açıp kapısını kapatın kapının altına da nemli havlu sıkıştırın mutfak da dahil. Yarın da ilk işiniz soba yakan haneye dumanın evinize dolduğunu bildirin baca onarılmadan yakmaması gerekiyor çünkü.
Hemen indim aşağı zaten tek başına yaşayan bir insan yakmayacağını söyledi ama ilk değil buBu sürekli olan bir durum değil diye anladım
Evde yangın çıkmış bile olabilir
Bi tanıdığım bu sorunu yaşadı da bacada çatlak varmış üst kata duman doluyormuş soba yakılan odayı değiştirmişti soba yakan ev. Ama insanları kontrol etmekte fayda var Allah korusun o eve de dolmuş ve herkes uykuda olabilir.Bu sürekli olan bir durum değil diye anladım
Evde yangın çıkmış bile olabilir
Hemen kontrol ettim zaten dediğim gini 2 3 senedir aynı şey oluyor zaten ama ben ilk kez şahit oldun bu kadar kokuyaBi tanıdığım bu sorunu yaşadı da bacada çatlak varmış üst kata duman doluyormuş soba yakılan odayı değiştirmişti soba yakan ev. Ama insanları kontrol etmekte fayda var Allah korusun o eve de dolmuş ve herkes uykuda olabilir.
Başka odada bacası yok mu o odada yaksın madem tek kişi.Hemen kontrol ettim zaten dediğim gini 2 3 senedir aynı şey oluyor zaten ama ben ilk kez şahit oldun bu kadar kokuya
Açıkcası ne tepki verilir bilemedimBaşka odada bacası yok mu o odada yaksın madem tek kişi.
Ya da bacayı onartsın.
Aksi halde bir daha tekrarlanırsa şikayet etmek zorunda kalıcam çünkü ben bu odada uyumuş olabilirdim kokuyu fazlaca solumuş hayati tehlikem olabilirdi diye de ekleseydin keşke.
Bu saatten sonra yakmaz sanıyorum.Açıkcası ne tepki verilir bilemedim
Geçen sene apartman yöneticisinin evine dolmuştu koku ve sonradan kokunun kaynağı o daire çıkmıştı hani ondan sonra onarılmaması garip geldi, ben de normal bir koku da ben mi abarttım diye düşündüm çünkü ev sahibi gayet sakin ve normal bir şeymiş gibi davrandı
Şuan cam açık oda bol bol temiz hava doldu yine de camı kapatmayacağım umarım bir sorun çıkmaz uyumaya korkuyorum
Öyle yapayım ben en iyisi evetBu saatten sonra yakmaz sanıyorum.
Bide uyarmışsın uyuyabilirsin camı yarım yap içini rahat ettirmesi açısından
Rica ederim Allah rahatlık versin:)Öyle yapayım ben en iyisi evet
Çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için :)
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?