• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Softec erken gebelik testi bakar mısınız

ilza01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
297
88
13
30
Kızlar merhaba. 2-3 gün gecikmem var bugün yaptım erken gebelik testinde çizgi silik mi kaldı sizce?
Daha önce kimyasalım olduğu için hcg düşük mü yine öyle mi diye tedirgin oldum..

Eklentiler

• IMG_6387.webp
    IMG_6387.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_6389.webp
    IMG_6389.webp
    170 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar merhaba. 2-3 gün gecikmem var bugün yaptım erken gebelik testinde çizgi silik mi kaldı sizce?
Daha önce kimyasalım olduğu için hcg düşük mü yine öyle mi diye tedirgin oldum..
Canım pozitif duruyor burdan anlaşılmaz kimyasal oldugu betanın artışını takip etmen lazım kan ver 2 günde bir

Hangi test ? Teste göre pozitif silik belli oluyor çünkü ama yarın bi kan testi verin mutlaka , benim de gecikmeden 2 gün sonra pozitif çıkmıştı ama daha netti

Kan verdiniz mi sonuç ne oldu bende bugün yaptım silik çıktı bu kadar belli değil ama

Hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır ben de hep silik çizgiyle öğrenmiştim yani adetin ilk günü bundan da silikti. Benimki sağlıksızdı ama gelişimi beta artışı normaldi yani

Back
X