İnsallah vardır canımKızlar selammm iyi akşamlarr ben bugün softec erken gebelik testi yaptım ve ince silik çizgi gördüm idrarı damlatır damlatmaz çıktı oizgi ben net görüyorum fakat resimlerde kalite sıfır gözükmüyor burda SOFTEC MARKA İLK KEZ ALDIM YALAN OLMA İHTİMALİ?
Ay çok mutlu ettiniz beni yoksa bile güzel kalbinizle bunu yazmanız çok ince çok teşekkür ederimYalan olma ihtimali her testte var aslında. Ancak softec genelde doğru çıkıyor. Güvenilir bir test ve çok erken tespit edebilen bir test. İstiyorsanız inşaAllah vardır
Aminnn teşekkür ederimİnsallah vardır canım
Rica ederim ne demekAy çok mutlu ettiniz beni yoksa bile güzel kalbinizle bunu yazmanız çok ince çok teşekkür ederim
Ay inşallah yarın randevum var zaten bir senedir istiyorum pcos olduğu için bir tık stresliyim ama umarım güzel sonuçlanır hepimiz için en iyisi en güzeli olsun inşallahhhRica ederim ne demekAllah’ım tamamına sağlıkla erdireceği güzel bir gebelik nasip eder inşaAllah
Resmide ilettim kızlar bakabilirsiniz burda belli ilk beş dk da çektim ve idrara soktuğum dolana kadar çıktıRica ederim ne demekAllah’ım tamamına sağlıkla erdireceği güzel bir gebelik nasip eder inşaAllah
Burda kalite düşüyor ama yaklaştırınca gördüm hafiften çizgiyi. Hayrlısı ile vardır inşaAllah yine tekrarlarsın testi canım.Resmide ilettim kızlar bakabilirsiniz burda belli ilk beş dk da çektim ve idrara soktuğum dolana kadar çıktı
Teşekkür ederim çok sağ olunBurda kalite düşüyor ama yaklaştırınca gördüm hafiften çizgiyi. Hayrlısı ile vardır inşaAllah yine tekrarlarsın testi canım.
Gönlünce olsunAminnn teşekkür ederimyalancı pozitif çok gördüğüm için bundada dedim yine aynımı
Teşekkür ederimGönlünce olsun
Sonucun ne oldu canımTeşekkür ederimsizlerinde öyle
Negatif canımSonucun ne oldu canım
Hayırlısı olsun kuzum. Yani yalancı pozitif mi çıkardı softecNegatif canım
Öyle olduHayırlısı olsun kuzum. Yani yalancı pozitif mi çıkardı softec