SOFTEC ERKEN GEBELİK TESTİ

minac

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
13
Kızlar selammm iyi akşamlarr ben bugün softec erken gebelik testi yaptım ve ince silik çizgi gördüm idrarı damlatır damlatmaz çıktı oizgi ben net görüyorum fakat resimlerde kalite sıfır gözükmüyor burda SOFTEC MARKA İLK KEZ ALDIM YALAN OLMA İHTİMALİ?

Yalan olma ihtimali her testte var aslında. Ancak softec genelde doğru çıkıyor. Güvenilir bir test ve çok erken tespit edebilen bir test. İstiyorsanız inşaAllah vardır

İnsallah vardır canım

Yalan olma ihtimali her testte var aslında. Ancak softec genelde doğru çıkıyor. Güvenilir bir test ve çok erken tespit edebilen bir test. İstiyorsanız inşaAllah vardır
Ay çok mutlu ettiniz beni yoksa bile güzel kalbinizle bunu yazmanız çok ince çok teşekkür ederim

Ay çok mutlu ettiniz beni yoksa bile güzel kalbinizle bunu yazmanız çok ince çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek Allah’ım tamamına sağlıkla erdireceği güzel bir gebelik nasip eder inşaAllah

Rica ederim ne demek Allah’ım tamamına sağlıkla erdireceği güzel bir gebelik nasip eder inşaAllah
Ay inşallah yarın randevum var zaten bir senedir istiyorum pcos olduğu için bir tık stresliyim ama umarım güzel sonuçlanır hepimiz için en iyisi en güzeli olsun inşallahhh

Resmide ilettim kızlar bakabilirsiniz burda belli ilk beş dk da çektim ve idrara soktuğum dolana kadar çıktı

Eklentiler

• IMG_8798.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 190
Resmide ilettim kızlar bakabilirsiniz burda belli ilk beş dk da çektim ve idrara soktuğum dolana kadar çıktı
Burda kalite düşüyor ama yaklaştırınca gördüm hafiften çizgiyi. Hayrlısı ile vardır inşaAllah yine tekrarlarsın testi canım.

`