saçlarım şuan kumral soğan kabuğu rengi yapmayı düşünüyorum..
önerebileceğiniz bir marka ve numara varmı ??
kullanan ve memnun kalan kalmayan fikirlerinizi yazarsanız sevinirim ..:)
kızlar o soğan kabuğu evde biraz zor tutar.saçınız boyalıysa kuaförde tam tutturabilir mi bilmiyorum:dilcikar:kızılımsı bakırımsı bi renk muhtemelen.röfleli yada açılmış saçın üzerine kızıl boyayın,o boya yıkandıkça aksın,walla soğanda oluyo kabuğudakaydirigubbakcemile3
kızlar o soğan kabuğu evde biraz zor tutar.saçınız boyalıysa kuaförde tam tutturabilir mi bilmiyorum:dilcikar:kızılımsı bakırımsı bi renk muhtemelen.röfleli yada açılmış saçın üzerine kızıl boyayın,o boya yıkandıkça aksın,walla soğanda oluyo kabuğudakaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum ben röflenin üstüne koyu bakır yaptırdım 5 yıkamadan sonra soğan kabuğu oldu ki millet saçımın rengine aşıktı sonra o saçı tuturmak için kuaföre gittim şuan nişanıma 5 gün kadlır ve ben sarılı turunculu bir saça sahibinin kelimenin tam anlamıyla berbat durumdayım ... ne evde dene ne kuaföre g.t hiç bir zaman o renk olmuıyor dersen ki biraz röfle kullanayım sütüne bakır atarım o zaman süper olur
bende şimdi bal köpüğü yapmak istiyorum ama kuaförlerden o kadar soğumdum ki ne halt edicem bilmiyorum resim koyabilsemde saçımı göstersen tam bir fiyasko (( yanda çıkan resimdeki benim o saçta benim saç rengim açılınca soğan kabuğu oluyor sarının üsütüne olduğundanda aralarda açıklıklar oluyor ve ışıltılı görünüyor... neyse inşallah isteğin olur