- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 23
- 29
- Konu Sahibi Koredizisever
Gebelik testi negatif ama 6 gün geçti batın üstünden bu ay soğan kürü denedim benzer olayla karşılaşan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme yaparGebelik testi negatif ama 6 gün geçti batın üstünden bu ay soğan kürü denedim benzer olayla karşılaşan var mi
Bazı üyeler kist yaptı demiş yazilarinda ondan korktumKimisine gecikme olur kimisi olmaz aslında
hamile kalamadıysanız bile iltihapları yok olduğunu düşünün mesela
soğan her derde devaadır :)
TesekkurlerGecikme yapar
kimisinede varrr ama öyle amaan amann olmazzz olsada elbetki ilaçla veya adetliyken gidiyorBazı üyeler kist yaptı demiş yazilarinda ondan korktum
Yok yok sogan küründen dolayi kist oldu diyenler olmuş şuan hamilelik yok ama adet gecikmesi ve kasık ağrısı var. 3 ay önce gittim zaten doktora kist yok demişti bana . Sihan kuru acaba kist yapar mı diye korktumkimisinede varrr ama öyle amaan amann olmazzz olsada elbetki ilaçla veya adetliyken gidiyor
korkma yani yengem mesela çikolata ksitiydi onu içti hamile kaldıı
enazından şansını denemekte fayda var
Benimde yoktu ama içtigimdede olmamıştı bileYok yok sogan küründen dolayi kist oldu diyenler olmuş şuan hamilelik yok ama adet gecikmesi ve kasık ağrısı var. 3 ay önce gittim zaten doktora kist yok demişti bana . Sihan kuru acaba kist yapar mı diye korktum
Adetim zaten duzenliydi benim pko falan yoktu muayenemde hsg dır testidir çok oahali geldi özelde infertilite tanısı için. devlete sira almadan deneyeyim dedim soğan kurunu sürekli karşıma çıkıyordu ama maalesef gecikme ve kasık ağrısı yaptı inşallah sofa olmuştur .Benimde yoktu ama içtigimdede olmamıştı bile
Tabii sen bilirsinn istersen dene gecikse soğan adetini düzeltmeye çalışıyodur ❤
Ozele nekadardıki ben binliraya yaptırmıştımAdetim zaten duzenliydi benim pko falan yoktu muayenemde hsg dır testidir çok oahali geldi özelde infertilite tanısı için. devlete sira almadan deneyeyim dedim soğan kurunu sürekli karşıma çıkıyordu ama maalesef gecikme ve kasık ağrısı yaptı inşallah sofa olmuştur .
2500 baya baya çokmuş başka özel hastane araştır canım anestezili yaptırmıştım devletede bildiğim kadarıyla anestezili vermiyor bana çok can acıtıyor diyen oldu bebiş yok canım allah nezaman nasip ederse o zaman olurr herşeyin bi zamanı vardırrValla 2500 dedi bi hastane bi daha da başka yere sormadımşey sizin şuan var mi bebek sizin süreç nasıl ilerledi. Bi de doktorum çok ilgisizdi alttan muayene de canım acımadı ama gerildim ne kadar da olsa mahremimiz bana bağırdı biraz sen hsg falan da çektirmesin anestezili yaptır dedi ki benim acı esigim yüksektir sadece biraz gerilmistim . Doktorun tavrıda hoşuma gitmeyince çok arkasına düşmedik bin tane test verdi bunları yaptır diye hsg ile birlikte baya baya pahalı bir tutar çıkacaktı. Burada doktorluk birsey yok tabi test istemesi en tabii hakkı. Bizde bosverdik . Doktorun tek dediği alttan iki farklı apartla muayene edip hiç kist mist yok tertemiz dedi .
Hayır niye incitesinkii soruyorsun sonuçta evett öylede duydum ama benim şansım artmadı kişiden kişiye değişiyor da tabiiInsallah Rabbım isteyen herkesin kucagini doldursun canimkurban geçsin de bakalım bu ay sonra araştıracagm hastaneler de ne ketum internette hiç bilgi yok fiyatlara dair arıyorum gelin görüşelim diyorlar valla o yüzden şu araştırma işi de çok yorucu
hsg den sonra şans artıyor diye okumuştum da o yüzden sordum sizi incittiysem kusura bakmayın