- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ben varım Can'ım . Geçen ay 12 gün sabah akşam soğan kürü yaptım normalde 3-5 gün geciken reglim bugün itibariyle 22 gün geciktipco var bende ve zaten uzun araliklarla adet gorurdum hatta ilac kullanmazsam pek adet olmazdim. Bu ay sogan kuru uyguladim 13 gun kadar yapabildim ama sabah aksam duzenli ictim ac karnina. Ama 35 gun oldu hala giden gelen yok oysa cok umitliydim
Hamile olma ihtimalim de yok tasinma durumundayiz bir suredir duzenli munasebetimiz yok o yuzden. Buna ragmen test yaptim tabiki negatif cikti. Hic bir adet belirtisi de yok
Benim gibi olan varmi icinizde? Bir umut danisayim dedim
Benim zaten normalde hic olmaz sogan kuruyle kendi kendine olur diye umut etmistim ama yine ayni sey olacak sanirsamBen varım Can'ım . Geçen ay 12 gün sabah akşam soğan kürü yaptım normalde 3-5 gün geciken reglim bugün itibariyle 22 gün gecikti
Test yaptın mı. ? Kontrole gittinmi? 22 gün cok fazlaBen varım Can'ım . Geçen ay 12 gün sabah akşam soğan kürü yaptım normalde 3-5 gün geciken reglim bugün itibariyle 22 gün gecikti
Bugün aldım kan testim 0.100Test yaptın mı. ? Kontrole gittinmi? 22 gün cok fazla
Soğan cücüğüm benimBu arada:) aklima gelmisken yazmadan gecmeyeyim:) sogan kuru gebesiymisim meger o yuzden adet olmuyormusum:)
Bnde pko varpco var bende ve zaten uzun araliklarla adet gorurdum hatta ilac kullanmazsam pek adet olmazdim. Bu ay sogan kuru uyguladim 13 gun kadar yapabildim ama sabah aksam duzenli ictim ac karnina. Ama 35 gun oldu hala giden gelen yok oysa cok umitliydim
Hamile olma ihtimalim de yok tasinma durumundayiz bir suredir duzenli munasebetimiz yok o yuzden. Buna ragmen test yaptim tabiki negatif cikti. Hic bir adet belirtisi de yok
Benim gibi olan varmi icinizde? Bir umut danisayim dedim
Ben ocak ayinin ilk 15 gunu sogan kuru ve corekotu kuru ayni anda yaptim, 22 ocak ta iliski olmustu, 5 subat ta hamile oldugumu ogrendim.Bnde pko var60gunu gecti adet olmadim tarlusal iciyorum simdi sogan kuru uygulayacagim kac gunde cikti senin cucuk peki
Ne guzel seyler soyluyosun gozlerimden yaslar akiyo ya ins bnmde oyle olur kayinvalidem istyo artk anliyorum ama bnde cok istyrm sorcaklar diye odum kopuyor ins bnmde bebegim olur bana umut oldun cok Allah razi olsun bnde tarlusal kullaniyorum idrar testi yaptm negatif dr vajinal muayene yapti bisey demedi tarlusal verdi bi kan ver dedi vermicem yok iste sıkıldım sonc beklemekten dedim yapmadim idrar yaptm negatf cikinca bende tarlusala basladim umutsuzca suan ilac iciyorum halaBen ocak ayinin ilk 15 gunu sogan kuru ve corekotu kuru ayni anda yaptim, 22 ocak ta iliski olmustu, 5 subat ta hamile oldugumu ogrendim.
İlk hamileligimde de 4 ay adet olmamistim testler negatifti, sonra tarlusal icim kutu bitti 12 gun gecti hala adet olmadim, kutu uzerinde yazdigina gore 10 gun icinde adet olmazsam ya menapoz ya da gebelik soz konusuydu, ben adet olmayinca testler de negatif cikinca kosa kosa menapoza girdim herhalde diye doktora gittim ki hamileymisim:)
Dr keseyi mi gördü anlamadim arkadasim 60gunu gecti iste yogun calisiyorum takmiim diyorum ama cok uzuluyorum 1yil yasminle korunduk bikac aydir istyorum bebek ama adet gecikmesiyle olmz diyolar yumurta catlamadan nasil bebek olsun diyolar bnde ne yapacagimi bilmiyorumBen ocak ayinin ilk 15 gunu sogan kuru ve corekotu kuru ayni anda yaptim, 22 ocak ta iliski olmustu, 5 subat ta hamile oldugumu ogrendim.
İlk hamileligimde de 4 ay adet olmamistim testler negatifti, sonra tarlusal icim kutu bitti 12 gun gecti hala adet olmadim, kutu uzerinde yazdigina gore 10 gun icinde adet olmazsam ya menapoz ya da gebelik soz konusuydu, ben adet olmayinca testler de negatif cikinca kosa kosa menapoza girdim herhalde diye doktora gittim ki hamileymisim:)
Onu ben bir turlu anlamadim hayatimda iki kere korunmasiz iliskiye girdim ikisinde de hamile kaldim hani ben yumurtlamiyordum nasi hamile kaldim?Dr keseyi mi gördü anlamadim arkadasim 60gunu gecti iste yogun calisiyorum takmiim diyorum ama cok uzuluyorum 1yil yasminle korunduk bikac aydir istyorum bebek ama adet gecikmesiyle olmz diyolar yumurta catlamadan nasil bebek olsun diyolar bnde ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?