Sogan kuru adet gecikmesi yaparmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
pco var bende ve zaten uzun araliklarla adet gorurdum hatta ilac kullanmazsam pek adet olmazdim. Bu ay sogan kuru uyguladim 13 gun kadar yapabildim ama sabah aksam duzenli ictim ac karnina. Ama 35 gun oldu hala giden gelen yok oysa cok umitliydim:(

Hamile olma ihtimalim de yok tasinma durumundayiz bir suredir duzenli munasebetimiz yok o yuzden. Buna ragmen test yaptim tabiki negatif cikti. Hic bir adet belirtisi de yok :(

Benim gibi olan varmi icinizde? Bir umut danisayim dedim

pco var bende ve zaten uzun araliklarla adet gorurdum hatta ilac kullanmazsam pek adet olmazdim. Bu ay sogan kuru uyguladim 13 gun kadar yapabildim ama sabah aksam duzenli ictim ac karnina. Ama 35 gun oldu hala giden gelen yok oysa cok umitliydim:KK43:

Hamile olma ihtimalim de yok tasinma durumundayiz bir suredir duzenli munasebetimiz yok o yuzden. Buna ragmen test yaptim tabiki negatif cikti. Hic bir adet belirtisi de yok :KK43:

Ben varım Can'ım . Geçen ay 12 gün sabah akşam soğan kürü yaptım normalde 3-5 gün geciken reglim bugün itibariyle 22 gün gecikti :(

Kizlar sigan kuru yaptım gecen ay. Ama suan adetim cok sancili ve cok yogun. Sizde de bole oldumu yada neden bole olmustur

pco var bende ve zaten uzun araliklarla adet gorurdum hatta ilac kullanmazsam pek adet olmazdim. Bu ay sogan kuru uyguladim 13 gun kadar yapabildim ama sabah aksam duzenli ictim ac karnina. Ama 35 gun oldu hala giden gelen yok oysa cok umitliydim:KK43:

Hamile olma ihtimalim de yok tasinma durumundayiz bir suredir duzenli munasebetimiz yok o yuzden. Buna ragmen test yaptim tabiki negatif cikti. Hic bir adet belirtisi de yok :KK43:

Bnde pko var :( 60gunu gecti adet olmadim tarlusal iciyorum simdi sogan kuru uygulayacagim kac gunde cikti senin cucuk peki

Bnde pko var :KK43: 60gunu gecti adet olmadim tarlusal iciyorum simdi sogan kuru uygulayacagim kac gunde cikti senin cucuk peki
Ben ocak ayinin ilk 15 gunu sogan kuru ve corekotu kuru ayni anda yaptim, 22 ocak ta iliski olmustu, 5 subat ta hamile oldugumu ogrendim.

İlk hamileligimde de 4 ay adet olmamistim testler negatifti, sonra tarlusal icim kutu bitti 12 gun gecti hala adet olmadim, kutu uzerinde yazdigina gore 10 gun icinde adet olmazsam ya menapoz ya da gebelik soz konusuydu, ben adet olmayinca testler de negatif cikinca kosa kosa menapoza girdim herhalde diye doktora gittim ki hamileymisim:)

Ben ocak ayinin ilk 15 gunu sogan kuru ve corekotu kuru ayni anda yaptim, 22 ocak ta iliski olmustu, 5 subat ta hamile oldugumu ogrendim.

İlk hamileligimde de 4 ay adet olmamistim testler negatifti, sonra tarlusal icim kutu bitti 12 gun gecti hala adet olmadim, kutu uzerinde yazdigina gore 10 gun icinde adet olmazsam ya menapoz ya da gebelik soz konusuydu, ben adet olmayinca testler de negatif cikinca kosa kosa menapoza girdim herhalde diye doktora gittim ki hamileymisim:)
Ne guzel seyler soyluyosun gozlerimden yaslar akiyo ya ins bnmde oyle olur kayinvalidem istyo artk anliyorum ama bnde cok istyrm sorcaklar diye odum kopuyor ins bnmde bebegim olur bana umut oldun cok Allah razi olsun bnde tarlusal kullaniyorum idrar testi yaptm negatif dr vajinal muayene yapti bisey demedi tarlusal verdi bi kan ver dedi vermicem yok iste sıkıldım sonc beklemekten dedim yapmadim idrar yaptm negatf cikinca bende tarlusala basladim umutsuzca suan ilac iciyorum hala

Dr keseyi mi gördü anlamadim arkadasim 60gunu gecti iste yogun calisiyorum takmiim diyorum ama cok uzuluyorum 1yil yasminle korunduk bikac aydir istyorum bebek ama adet gecikmesiyle olmz diyolar yumurta catlamadan nasil bebek olsun diyolar bnde ne yapacagimi bilmiyorum

Dr keseyi mi gördü anlamadim arkadasim 60gunu gecti iste yogun calisiyorum takmiim diyorum ama cok uzuluyorum 1yil yasminle korunduk bikac aydir istyorum bebek ama adet gecikmesiyle olmz diyolar yumurta catlamadan nasil bebek olsun diyolar bnde ne yapacagimi bilmiyorum
Onu ben bir turlu anlamadim hayatimda iki kere korunmasiz iliskiye girdim ikisinde de hamile kaldim hani ben yumurtlamiyordum nasi hamile kaldim?

Canim merhba artik 3aya dogru gdiorm adet yok tarlusal ictm cuma bitti bugun pazar hala belirti bile yok napicam bilmiyorum dr ye gtmekten de biktm

Back
X