- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben yaptım ama kist oluşturdu bende , 3 ay kist gitsin diye uğraştım, herkese aynı oranda iyi gelmiyor, benim prolaktini yükseltti , hormonlarımı alt üst etti maalesef , ama bazıları iyi geldi diyor, ben kullanan biri olarak memnun kalmadım..Kullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Evet iyi gelenler de çok var gelmeyenler de varmış kafam karıştı. Adetim de yeni bitmisti baslayayım dedim ama kararsız kaldımYa ben yaptım ama kist oluşturdu bende , 3 ay kist gitsin diye uğraştım, herkese aynı oranda iyi gelmiyor, benim prolaktini yükseltti , hormonlarımı alt üst etti maalesef , ama bazıları iyi geldi diyor, ben kullanan biri olarak memnun kalmadım..
Ben deneyin veya denemeyin diyemiyorum çünkü her bünye farklıdır, bende kötü oldu hala adetlerim tam düzene girmediEvet iyi gelenler de çok var gelmeyenler de varmış kafam karıştı. Adetim de yeni bitmisti baslayayım dedim ama kararsız kaldım
Gunde kaç kere uyguladınız acabaBen deneyin veya denemeyin diyemiyorum çünkü her bünye farklıdır, bende kötü oldu hala adetlerim tam düzene girmediGeçen konu açtım düşük mü yaptım diye , ama hala düzelmediği için bu sekildeymiş , çok telaslanmistim çünkü adetime bir hafta vardı, kimyasal gebelik mi derken hala kistimin etkilerini yaşadığımı anladım...
Ben yaptim uc Ay adet olmadimKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
İlk zamanlar iki defa sabah akşam, sonraki hafta bir defa sabah aç karnına yaptım 15 güne kadar , bana ağır gelince azalmıştım , ama sonucları iyi olmadı, portakal büyüklüğünde bir kistim oldu, daha önce doktora gittiğimde bişey yoktu , ve adetlerim çok düzenliydi, tabi sizde aynı şey olacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklıdır..Gunde kaç kere uyguladınız acaba
Bende yaptıktan sonra adet göremedim o ara kist oluşmuş, ağrıyla gittim doktoraBen yaptim uc Ay adet olmadim
Cok Sukur bende kist olmadi ama uc Ay olmadim doktor ilaca baglamistiBende yaptıktan sonra adet göremedim o ara kist oluşmuş, ağrıyla gittim doktora![]()
Ben yaptim uc Ay adet olmadim
Teşekkür ederim bilgiler için. Birsüre daha bekleyeyim en iyisi ben bu kür icin ne olur ne olmazİlk zamanlar iki defa sabah akşam, sonraki hafta bir defa sabah aç karnına yaptım 15 güne kadar , bana ağır gelince azalmıştım , ama sonucları iyi olmadı, portakal büyüklüğünde bir kistim oldu, daha önce doktora gittiğimde bişey yoktu , ve adetlerim çok düzenliydi, tabi sizde aynı şey olacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklıdır..
Valla ben cok faydasini gördüm hemde gunde sadece 1 kere icerek ve bende kist vardi bebek icin hastaneye gittim sprail cikarmak icin kist oldugunu ogrendim sag yumurtaligimda 15 gun sogan suyu ictim ve sekerden uzak durdum yumurtalari hantallastiriyomus doktorum dedi cok sukur 15 gun sonra kistim patlamisti ve ardindan hamile kaldim simdik 3 aylik cinseiyeti ogrenmeyi bekliyoruzKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Valla ben cok faydasini gördüm hemde gunde sadece 1 kere icerek ve bende kist vardi bebek icin hastaneye gittim sprail cikarmak icin kist oldugunu ogrendim sag yumurtaligimda 15 gun sogan suyu ictim ve sekerden uzak durdum yumurtalari hantallastiriyomus doktorum dedi cok sukur 15 gun sonra kistim patlamisti ve ardindan hamile kaldim simdik 3 aylik cinseiyeti ogrenmeyi bekliyorum beni.de adet duzensizligim vardi oda guzeldi zaten sogan suyundan sonra bi adet goruyosun sonra hamile kaliyosun ora temizlendigi icin
Problemin ne olduğuna göre değişebilir canım ama ben çok fayda görmüştüm. Geçmeyen mantar vardı idrar yoluma sıçramıştı bir sürü ilaç yazdı doktor yine de akıntı kesilmedi. En son soğan suyu denedim günde iki kere hiçbi şey kalmadı şükür. Adet düzensizliği pek yoktu bende o ara o yüzden etkisini bilmiyorum galba enfeksiyonu olanlara iyi gelen ve çocuk sahibi olmalarını kolaylaştıran bi kür soğan kürüKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Hayırlısıyla kucağınızada alırsınız insallahValla ben cok faydasini gördüm hemde gunde sadece 1 kere icerek ve bende kist vardi bebek icin hastaneye gittim sprail cikarmak icin kist oldugunu ogrendim sag yumurtaligimda 15 gun sogan suyu ictim ve sekerden uzak durdum yumurtalari hantallastiriyomus doktorum dedi cok sukur 15 gun sonra kistim patlamisti ve ardindan hamile kaldim simdik 3 aylik cinseiyeti ogrenmeyi bekliyoruz
Bende yaptım ama değişiklik olmadı.Kullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Ben kullandım.. Adet düzensizliğim yoktu.. Minik zararsız bir kistim vardı.. Daha önce bir düşüğüm vardı.. Sonrasında kistim için kullandım bana da annem söyledi bu soğan kürünü İbrahim saraçoğlundan dinledim..Kullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Sahsen bana fayda etmedii hamilede kalamadim bu kisiden kisiye degisiyor galiba ama sen sansini dene istersen birkereden olsaKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Canım ben pkoluyum adet düzenim yok hani asla adet tarihim bilemem kafasına göre 35 40 45 günde gelir nisan mayıs arasında ramazanda denedim soğan kürünü iftardan sonra ve sahurdan önce 5. Gün 5 6 damla kadar pembeden koyu kırmızıdan açık bi kanamam oldu devam ettim kesmedim kürü 11. Gün yumurtlama akıntım olduğunu düşündüren bi akıntım oldu (emin değildim) ama yinede bıraktım riske atmak istemedim yumurtlama zamanı bırakılması gerekiyormuş. Vee mucize bir şekilde tam 14 gün sonrasında reglim geldi. Mucize diyorum çünkü benim döndüm hiç 28 gün sürmemişti. Sonraki aylarda etkisini bilemiyorum çünkü o reglde klomen başladım. Ama soğan kürü kullandığım zaman ekstra hiç bi şey kullanmadım ben faydasına inanıyorum.Kullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Teşekkür ederim cevap icinCanım ben pkoluyum adet düzenim yok hani asla adet tarihim bilemem kafasına göre 35 40 45 günde gelir nisan mayıs arasında ramazanda denedim soğan kürünü iftardan sonra ve sahurdan önce 5. Gün 5 6 damla kadar pembeden koyu kırmızıdan açık bi kanamam oldu devam ettim kesmedim kürü 11. Gün yumurtlama akıntım olduğunu düşündüren bi akıntım oldu (emin değildim) ama yinede bıraktım riske atmak istemedim yumurtlama zamanı bırakılması gerekiyormuş. Vee mucize bir şekilde tam 14 gün sonrasında reglim geldi. Mucize diyorum çünkü benim döndüm hiç 28 gün sürmemişti. Sonraki aylarda etkisini bilemiyorum çünkü o reglde klomen başladım. Ama soğan kürü kullandığım zaman ekstra hiç bi şey kullanmadım ben faydasına inanıyorum.