- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 357
- 73
- 25
Tüpleri tıkar mı peki hamileliğe engel olur muBen şeker yemiştim canım soğan suyu şekere rağmen çok dikkat etmemiştim yani soğan suyu dene mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüpleri tıkar mı peki hamileliğe engel olur muBen şeker yemiştim canım soğan suyu şekere rağmen çok dikkat etmemiştim yani soğan suyu dene mutlaka
Hayır hazır gıdalardan bahsediyorum. Yemeye yemeye unutuyo insan canın çekmiyor bile. Diğerleri için bişey diyemeyeceğim onlara direnmek daha zorÖmür boyu mu unutucam sebze vs de yiyemiyorum fasulye vs ekmek bile yok şaka gibi ya
Mantarın tüp tıkayacağını zannetmiyorum ama genel olarak mantarın kendisi hamileliğe engel olabilir. Çok çok ilerlemiş bi Enfeksiyon olursa tüp tıkayabilir belki ama sonuçta her kadın mantar oluyorTüpleri tıkar mı peki hamileliğe engel olur mu
Engeli vardır ama komple yoktur sanırım zor da olsa bı şekilde olur bir de enfeksiyonun ilerlediğini nasıl anlayabiliriz ?Mantarın tüp tıkayacağını zannetmiyorum ama genel olarak mantarın kendisi hamileliğe engel olabilir. Çok çok ilerlemiş bi Enfeksiyon olursa tüp tıkayabilir belki ama sonuçta her kadın mantar oluyor
Ev yapımı kek yada makarna pilav vs yiyememekte çok kötü her gün aç oturuyorum siyah kahverengi pirinç varmış biliyorsanız önerir misiniz ? Birde karabuğday unuyla kakaoyla kek yapsam sanki şekerim düşmüş gibi hissediyorum valla artık direncim kalmadıHayır hazır gıdalardan bahsediyorum. Yemeye yemeye unutuyo insan canın çekmiyor bile. Diğerleri için bişey diyemeyeceğim onlara direnmek daha zor
Benim idrar yoluna sıçramıştı. İdrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim dediğim gibi soğan suyu kesti hepsiniEngeli vardır ama komple yoktur sanırım zor da olsa bı şekilde olur bir de enfeksiyonun ilerlediğini nasıl anlayabiliriz ?
Benimde şuan az idrar yolu enfeksiyonum var doktor çok az dedi kana karışmamış dedi soğan suyu inşallah ikisini de keserBenim idrar yoluna sıçramıştı. İdrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim dediğim gibi soğan suyu kesti hepsini
Keser canım inşallahBenimde şuan az idrar yolu enfeksiyonum var doktor çok az dedi kana karışmamış dedi soğan suyu inşallah ikisini de keser![]()
Evet o pirinçleri normal diyet yapanlar sporcularda tüketiyor. Normalde vücudun şekere ihtiyacı yok. Yapılan çalışmalarda şeker tüketmeden yaşamın sürebileceği kanıtlandı. Alıştığımız için şekerli gıdaları beynimiz istiyormuş. Kekinizde Esmer şeker kullanın. az tüketin. Ama probiyotik ağırlıklı beslenin.Ev yapımı kek yada makarna pilav vs yiyememekte çok kötü her gün aç oturuyorum siyah kahverengi pirinç varmış biliyorsanız önerir misiniz ? Birde karabuğday unuyla kakaoyla kek yapsam sanki şekerim düşmüş gibi hissediyorum valla artık direncim kalmadı![]()
Peki bu mantar ne zamana duzelir sizce bir de bu siyah pirincin vs içinde nişasta yok mu valla bana zor geliyor şekersiz yaşamak evde birileri bişey yerken yiyememekEvet o pirinçleri normal diyet yapanlar sporcularda tüketiyor. Normalde vücudun şekere ihtiyacı yok. Yapılan çalışmalarda şeker tüketmeden yaşamın sürebileceği kanıtlandı. Alıştığımız için şekerli gıdaları beynimiz istiyormuş. Kekinizde Esmer şeker kullanın. az tüketin. Ama probiyotik ağırlıklı beslenin.
Ya canım bişey sorucam günlerdir şekerli şeyler ağzıma surmuyorum tam tersi işte salatalık domates et sebze yemeği vs soğan suyu ve bu sabah sümüksü şeffaf akıntım gelmeye başladı bu duzeldigine mi isaret sevinmeli miyim :) çünkü doğal akıntı öyle oluyorduKeser canım inşallah![]()
Aynen hatta uzayan bi akıntıysa çocuk planlıyosan değerlendir kuzucumYa canım bişey sorucam günlerdir şekerli şeyler ağzıma surmuyorum tam tersi işte salatalık domates et sebze yemeği vs soğan suyu ve bu sabah sümüksü şeffaf akıntım gelmeye başladı bu duzeldigine mi isaret sevinmeli miyim :) çünkü doğal akıntı öyle oluyordu
Çok sağol canım ama bir şey daha dicem kafam çok karıştı şimdi ilk başta seffafimsi geldi sonra elimde yine şeffaf sununce yine şeffaf ama peçete de açık sarı gibi kafaya taksam mi ki acabaAynen hatta uzayan bi akıntıysa çocuk planlıyosan değerlendir kuzucum![]()
Bence geçmiş. mantarda peynir kesiği gibi oluyoÇok sağol canım ama bir şey daha dicem kafam çok karıştı şimdi ilk başta seffafimsi geldi sonra elimde yine şeffaf sununce yine şeffaf ama peçete de açık sarı gibi kafaya taksam mi ki acaba![]()
Peki azar azar tatlı yada ekmek yesem çoğalır miBence geçmiş. mantarda peynir kesiği gibi oluyo
Canım ben hiç şeker kesme gibi şeyler uygulamadım gerek kalmadı şükür o yüzden bilemiyorum yanlış yönlendirmek istememPeki azar azar tatlı yada ekmek yesem çoğalır mi![]()
Günde kaç kez iciyordunuz acaba?Benimde kostüm vardı gebelikte düşünüyordum soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım doktora sordum kist var demiştiniz kist yok dedi ben faydasını gördüm. Şimdi tekrar hamilelik istiyorum iki aydır deniyoruz olmadı bu ay tekrar soğan kürü yapmayı düşünüyorum
Ben kullandım canım 1 seneye yakın hemde her ay ama yumurta kalitesi için farklı adet söktürmek için farklı kullanımı var ben söktürmek için adetim bittikten 15 gün sonra başlayıp 1 hafta sabah akşam içiyordum ve tam zamanında geliyordu (fakat olan gebeliğe zarar verir düşürür dikkat etmen gerek) yumurta kalitesi içinde adet bittikten sonra başlayıp 1 hafta kadar için bırakıcaksınKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Sabah akşam aç karna içtim yaklaşık 10 gün . 10 günden sonra icemedim tiksinir gibi oldumGünde kaç kez iciyordunuz acaba?