Sogan kuru deneyip hamile kalan var mi

Merhaba soğan kurunu duydunuz mu adetten bir kac gün sonra başlayıp 10 gün devam ederek soğan kuru ile hamile kalan arkadaşlar var mi bende bu ay denemeyi düşünüyorum
Ek olarak ovulasyon testi siparişi verdim ona da başlayacağım inşallah hangi günler yapsak daha iyi olur ovulasyon testini bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar sogan kurunu yaptim ben sarac oglunu dikkatli dinleyim bu ay adetimden 2 gun sonra 15 gun boyunca adetime 4 gun kaldi umutla bekliyorum olursam yazicam dua edin olurmuuu
Canım nasıl uyguladın anlatır mısın? Hiçbir sorun yok ama ben de denemek istiyorum

Canım nasıl uyguladın anlatır mısın? Hiçbir sorun yok ama ben de denemek istiyorum
Sorun olmasada yap canim gorumcem komsum ve arkadasim bu kurle hamile kaldi bi cok kadin yillar sonra bu kur sayesinde hamile kaldigini okudum soyle adetinden 2 gun sonra sabah aksam mutlaka 2 bardak agzi kapali kaynatip iciyoruz ama yemek yedikten 2 saat sonrada ice biliyoruz fakat ac karnina olmasi daha iy geliyor

Sorun olmasada yap canim gorumcem komsum ve arkadasim bu kurle hamile kaldi bi cok kadin yillar sonra bu kur sayesinde hamile kaldigini okudum soyle adetinden 2 gun sonra sabah aksam mutlaka 2 bardak agzi kapali kaynatip iciyoruz ama yemek yedikten 2 saat sonrada ice biliyoruz fakat ac karnina olmasi daha iy geliyor
Hadi bakalım bize de sebep olsun inşAllah 🤗

Ben soğan kürü ile gebe kaldım.

1. Ay adetimin 8. Günü başladım. Sabah akşam taze demledim içtim. (15 gün) asla doz atlamadım. Takip eden ay adetimin 8. Günü başladım 10 gün içtim aynı şekilde. Ama bu 2.ay ayrıca adetimin 1. Ve 10. Günü arası soğana ek olarak, sabahları bir kupa adaçayı ve akşamları civanperçemi+testere dişli aslan pençesi+çoban çantası demleyip içtim. (Sadece 10.günde dahil). Hayatımda ilk defa ovulasın testinde yumurtladığımı gördüm. Düzenli ilişki ile o ay hamile kaldım. Cildime işlem yaptırıyordum o ay hatta Dr arkadaşım yüzüme yaptığı enjeksiyonda iğne giriş yerlerindenkanı zor durdurdu. Adetli misin diye sordu. O derece kanımı sulandırmış. 🧿
Allah hepimizi nazarlardan korusun. Özellikle polikistik över iseniz Allah’ın mucizesi bu kür. Alternatif tıbba çok inanırım. Ben bu şekilde yaptım. Siz yine de doktorunuza danışın.

Ben soğan kürü ile gebe kaldım.

1. Ay adetimin 8. Günü başladım. Sabah akşam taze demledim içtim. (15 gün) asla doz atlamadım. Takip eden ay adetimin 8. Günü başladım 10 gün içtim aynı şekilde. Ama bu 2.ay ayrıca adetimin 1. Ve 10. Günü arası soğana ek olarak, sabahları bir kupa adaçayı ve akşamları civanperçemi+testere dişli aslan pençesi+çoban çantası demleyip içtim. (Sadece 10.günde dahil). Hayatımda ilk defa ovulasın testinde yumurtladığımı gördüm. Düzenli ilişki ile o ay hamile kaldım. Cildime işlem yaptırıyordum o ay hatta Dr arkadaşım yüzüme yaptığı enjeksiyonda iğne giriş yerlerindenkanı zor durdurdu. Adetli misin diye sordu. O derece kanımı sulandırmış. 🧿
Allah hepimizi nazarlardan korusun. Özellikle polikistik över iseniz Allah’ın mucizesi bu kür. Alternatif tıbba çok inanırım. Ben bu şekilde yaptım. Siz yine de doktorunuza danışın.
Canım bebeğin sağlıcakla gelsin inşAllah:KK200: Ben de başlamak istiyorum yalnız aklıma takılan bir şey var. Ben 14-16. günlerde yumurtluyorum genelde ve kür o zamanlara da denk geliyor sonrasına da. Bunun bir sakıncası olmaz mı bir de rahim duvarını inceltir diyenler var o da bebeğin tutunmasına etki etmez mi :110:

Canım bebeğin sağlıcakla gelsin inşAllah:KK200: Ben de başlamak istiyorum yalnız aklıma takılan bir şey var. Ben 14-16. günlerde yumurtluyorum genelde ve kür o zamanlara da denk geliyor sonrasına da. Bunun bir sakıncası olmaz mı bir de rahim duvarını inceltir diyenler var o da bebeğin tutunmasına etki etmez mi :110:
Neden inceltsin yahu mis gibi antioksidan kan sulandırıcı. Ayrıca bu sürekli birler değil o ayda inceltsin öyle olsa bile ne var.

Soğan kürü nasıl yapılır, soğuk mu içilir sıcak mı,kaç gün kullanmak gerekir,aç karnına mı içilmeli yoksa tok mu? Lütfen acil cevap verebilir misiniz ?

Soğan kürü nasıl yapılır, soğuk mu içilir sıcak mı,kaç gün kullanmak gerekir,aç karnına mı içilmeli yoksa tok mu? Lütfen acil cevap verebilir misiniz ?
Ac karnina sicaktan ilaģa canim sakin soguk icme etkisi olmuyormus ve tati cok kotu oluyor sarac oglunu dinleyerek yapabilirsin canim he bu arada yemek yersende yemekten 2 saat sonrada icebilirsin ama ac karnina icmen daha etkili

Canim dogru bi bilgi onlari ayarlayip yumurtlama gununden sonra icme o ay hamile kalamaya bilirsin kalsan bile saglikli olmuyormus dusukle sonuclaniyor ben cok arastirdim bole seyleri

Canim dogru bi bilgi onlari ayarlayip yumurtlama gununden sonra icme o ay hamile kalamaya bilirsin kalsan bile saglikli olmuyormus dusukle sonuclaniyor ben cok arastirdim bole seyleri
Canım o zaman ben 15 gün değil 7-8 gün kürü uygulamış olacağım işe yarar mı ki? Tam 15 gün yapabilen döngüsü uzun olan ya da pko olanlardır bende öyle bir durum yok ne yapsam ki bu sabah başladım küre 😐

Diyelim ki öyle o ay etkiledi sonraki ay kalırsınız siz zaten tedavi olmak için içiyorsunuz kürü. Benimde yumurtlama 18.gün oldu, en son 17. Gün içtim (2. Ayda 10 gün yapılıyor) hamile kaldım.
Yani ilk ay 15 gün yaptın ikinci ay 10 gün doğru mu anladım?

Ac karnina sicaktan ilaģa canim sakin soguk icme etkisi olmuyormus ve tati cok kotu oluyor sarac oglunu dinleyerek yapabilirsin canim he bu arada yemek yersende yemekten 2 saat sonrada icebilirsin ama ac karnina icmen daha etkili
bn caylarıma tarcın koydum tarcın koyun kızlar vucuddakı radyasyonları atmakda hamılelıge ıyı gelıyor ayrıca cevız ıncırde yıyın sogan kuru kalmadan once bnde ypmısdım faydası var tabıkı ama bnm ablmda kullandıgı ılaclardn bır sene ertelemısdı dr tarcın koy cayına sutune ne ıcersen dedı o ay hamıle kaldı bnde dusuk ypmısdım dusukden sonra bır sene dusunmedım o arada ıgne oluyordum ıkı ay ıgne vurlmam bıle altı ay erteletmısdı tarcın koyun caylarınıza yedıklerınıze allah nasıb eyler ıns bnm bır kızım var suan 4 aylık oldu burde oglum var 5 bucuk yasnda darısı sıze ıns bırde kafanızda cok takılmayın erkeklerın sperm sayısını etkıleyenlerden bırıde cay sıgara kahve bunlar radyasyon topluo vucuda en ıyısı tarcını onerırım bn faydasını gordum bıde folık asıtlı besınlerden bolca yıyın folık asıt baslamak hamılelıkden once onmlı dr danısarak kulann ınsallah tez vakıtte kalırsınız

Kızlar kafama takıldı bu kürü uygulayıp hamile kaldınız ya kürü bitirdikten sonramı ilişki yoksa kürü içerken korunmuyormusunuz

Back
X