Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende yeni basladm 5 gundur iciom faydasini goren cok olmus insallah bizede yarar akintim olur diyordum ama malesef hicbi farklilik yok bende adetlerimde zaten duzenliBen soğan kürünü ilk teyzemden duymuştum adet düzenliyor diye ama hiç kullanmadım uğraşmak istemedim galiba o Zaman'larama şimdi bebiş istiyorum acaba bi faydası olur mu KIZLAR bilenler varsa paylaşabilir mi?
Nasıl yapıyonuz anlatırmısınızCnm bende yeni basladm 5 gundur iciom faydasini goren cok olmus insallah bizede yarar akintim olur diyordum ama malesef hicbi farklilik yok bende adetlerimde zaten duzenli
Cok basit sabah ac karnina kahvaltidan 10 dk once ortaboy sogani temizleyip 4 e bolup klorsuz suyun icine atip 5 fk kaynatiyorum ilindiktan sonra suzup içiyorum ben ilk iki gun sabah aksm yaptim ama bu iki gun de ise sadece sabah yaptim biyerde okudum yumurtaliklarda sorun yoksa inceltiomus diye korktum ondn sadece sabah yapiom bir haftam kaldi sonra birakcmNasıl yapıyonuz anlatırmısınız
Çok sağol canımCok basit sabah ac karnina kahvaltidan 10 dk once ortaboy sogani temizleyip 4 e bolup klorsuz suyun icine atip 5 fk kaynatiyorum ilindiktan sonra suzup içiyorum ben ilk iki gun sabah aksm yaptim ama bu iki gun de ise sadece sabah yaptim biyerde okudum yumurtaliklarda sorun yoksa inceltiomus diye korktum ondn sadece sabah yapiom bir haftam kaldi sonra birakcm
Canım ben düşük yaptım 5.ayın sonunda sonra 30 güne yakın kanamam oldu doktora gittim kist varmış neyse ilaç falan verdiler kullanmadım bir arkadaşım soğan suyu önerdi 6. Gün bi gideyim kist ne alemde diye bi baktı doktor yok gitmiş tabii doktora ilaçları bırakıp soğan suyu içtim demedim :) ondan sonra bebiş çalışmalarına başladık şuan 4 haftalık hamileyimBen soğan kürünü ilk teyzemden duymuştum adet düzenliyor diye ama hiç kullanmadım uğraşmak istemedim galiba o Zaman'larama şimdi bebiş istiyorum acaba bi faydası olur mu KIZLAR bilenler varsa paylaşabilir mi?
Bu soğan kuru nü 21 gün yapıp 1 hafta ara verip sonra tekrar 21 gün yapıp bırakmak gerekiyormuş diye duydum doğruluğu nedir acaba
6 ayda bir 15 gun yapilmasi gerekiyormus sabah aksam ac karnina bir bardak ocilmesi gerekiyormusBu soğan kuru nü 21 gün yapıp 1 hafta ara verip sonra tekrar 21 gün yapıp bırakmak gerekiyormuş diye duydum doğruluğu nedir acaba
Yani ben simdi 15 içince 6 ay içmicem değilmi ? Bidahaki ay incir kürü yapıcam bakalım seviniyorum böyle olumlu sonuclar duyunca canım :)Ben de kardeşm de çok faydasını gördüm. Herkese tavsiye ediyorum.kardeşim doğum yaptı.karşı komsusu kist ameliyati olmuş 4 yıldır bebek istiyirlardi olmuyordu.soğan suyundan sonra şimdi 4 aylık hamile.ben de kist de vardı içtim kist eridi.yalnız 6vay da bir 15 gün içeceksiniz fazlası zarar
Evet canim kür bitince 6 ay yapmayacaksin.6 ay sonra yapabilirsnYani ben simdi 15 içince 6 ay içmicem değilmi ? Bidahaki ay incir kürü yapıcam bakalım seviniyorum böyle olumlu sonuclar duyunca canım :)
Canım ben de kabuğuyla kaynatılacagını okumustum oyuzden öyle yapıyorum farkı olurmu acabaa bilemedim şimdiCok basit sabah ac karnina kahvaltidan 10 dk once ortaboy sogani temizleyip 4 e bolup klorsuz suyun icine atip 5 fk kaynatiyorum ilindiktan sonra suzup içiyorum ben ilk iki gun sabah aksm yaptim ama bu iki gun de ise sadece sabah yaptim biyerde okudum yumurtaliklarda sorun yoksa inceltiomus diye korktum ondn sadece sabah yapiom bir haftam kaldi sonra birakcm
İnşallah hepimiz faydassıını görürüz canım en azından rahmi temizlemesi bile güzelKizlar bende gebelik icin kullaniyorum. Benim kahverengi akintim var. Ama faydadi cok fazla bu kurun.
soğan kürünü kabuguyla beraber mi yapıyosun canım ? İnşallah hepimiz olumlu sonuc alırız gecen tv de izledim saraçoğlu dediki soğan kadın rahmi için bir mucizeKizlar bende gebelik icin kullaniyorum. Benim kahverengi akintim var. Ama faydadi cok fazla bu kurun.
ben kabuksuz yaptım 15 gün boyunca sabah akşam aç karna o ay normal zamanımda adet oldum,5 günlük 2.küre başlayacaktım ki 17.günümde adet oldum sanırım temizledi içimi diye düşünüyorum,doktora gittim kist falan varmı diye yok dedi.bende inanıyorum faydasına benim çok yakın bi arkadaşımda kür yaptıktan sonra hamile kaldı.soğan kürünü kabuguyla beraber mi yapıyosun canım ? İnşallah hepimiz olumlu sonuc alırız gecen tv de izledim saraçoğlu dediki soğan kadın rahmi için bir mucize![]()