- 16 Mart 2019
- 27
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi poyraz5858
-
Ayni anda arkadasimla bu kuru uyguladik ben erken adet olurken onunkini 1 hafta geciktirdi canimHanımlar merhaba , ben soğan kürü yaptım bu ay ve adetim 2 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı. Kürün de adet söktürücü olduğunu duymuştum. Hamile olsam idrar testinde çıkardı sanırım , bir fikri olan bar mı bu kür hakkında
Benim ilk yaptığım ay 2 haftaPeki adet belirtileriniz var mıydı benım de bat bugun ama gelen giden yok düne kadar da adet belirtiler yasadım tedirgin oldum sımdı bu ay sogan kürü yapmıstm
Test yaptım acaba mı dedım de negatif malesef. Sogan küründen boyle oldu o zaman yoksa erken gelirdi ama gecikmezdiBenim ilk yaptığım ay 2 hafta
Ikinci ay ise 6 gün gecikti.
Belirti olarak az az kanama geliyordu sokulemiyordu.
Dr da zamanla düzene girer dedi.
Aynı şekilde ben de gecikince test alıp yaptım ama maalesef.. kür geciktiriyor. Pişmanım.. Bu ay ne olacak bakalım.Test yaptım acaba mı dedım de negatif malesef. Sogan küründen boyle oldu o zaman yoksa erken gelirdi ama gecikmezdi
Korktum sımdı ya keske yapmasaydm enfeksiyon vardı bende cok onun içn yapmıstmAynı şekilde ben de gecikince test alıp yaptım ama maalesef.. kür geciktiriyor. Pişmanım.. Bu ay ne olacak bakalım.
Keske yapmasaydın çünkü alternatif tıp her zaman iyi gelmiyor.. herkesin bünyesi vücudu degisik. Inşallah bir an önce olursun.Korktum sımdı ya keske yapmasaydm enfeksiyon vardı bende cok onun içn yapmıstm
Insallah canım ya deneyeyim dedim bende en fazla ne olabilir ki dedım de ıste ınsallaj olurum hemen agrılarım vardı ama bakalımKeske yapmasaydın çünkü alternatif tıp her zaman iyi gelmiyor.. herkesin bünyesi vücudu degisik. Inşallah bir an önce olursun.
Kekik çayı yapip içtim ben adetim gelmeyince cnm o da çok rahatlattı beni, tavsiye edebilirim.Insallah canım ya deneyeyim dedim bende en fazla ne olabilir ki dedım de ıste ınsallaj olurum hemen agrılarım vardı ama bakalım
Tamam canım cok sagolKekik çayı yapip içtim ben adetim gelmeyince cnm o da çok rahatlattı beni, tavsiye edebilirim.
Rica ederim cnm.Tamam canım cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?