Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 28 gibiBence başlama zaten soğan kürü adetten sonra yapılması lazım bildiğim kadarıyla bekle derim ..bat nezaman ?
Bekle ozaman cnm 5-6 gün çok deil ..Belkide gerek bile kalmaz :)27 28 gibi
Kahverengi kabuklu beyaz sogan kullandim benAnladim sagolun.bide beyaz soganmi kahvemi.
Soğan küründen sonra mı hamile kaldın cnm ?Kahverengi kabuklu beyaz sogan kullandim ben
Hayir ilki benim cok habersiz oldu evlenmeden once.enfeksiyonu vs temizliyor diye duydum ondan yapmak istiyorum.bebek planimiz yazaydi ama simdi gelirsede hos gelir.bekliyoruzSoğan küründen sonra mı hamile kaldın cnm ?
Canim ben kurraj sonrasi 3 ay korundum sonra korunmayi birakim hemen hamile kalirim diye bir dusuncem yoktu yumurtlama sorunum var cunku bu ay yumurtaliklarimi temizleyeyim de sonraki ay incir kuru filan yaparim hamilelik icin diye dusunmustum ama sogan kuru uyguladigim ay hamile kalmisim:) yani sogani uygulamasam da kalirmiydim bilmiyorum cunku korunuyordum korunmadigim ilk ay uygulamistim sogan kurunu ama tesaduf mudur nedir hamile kaldimSoğan küründen sonra mı hamile kaldın cnm ?
Hımm anladım cnm işe yarar inşallahHayir ilki benim cok habersiz oldu evlenmeden once.enfeksiyonu vs temizliyor diye duydum ondan yapmak istiyorum.bebek planimiz yazaydi ama simdi gelirsede hos gelir.bekliyoruz
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla gelir inşallah bebişin :)Canim ben kurraj sonrasi 3 ay korundum sonra korunmayi birakim hemen hamile kalirim diye bir dusuncem yoktu yumurtlama sorunum var cunku bu ay yumurtaliklarimi temizleyeyim de sonraki ay incir kuru filan yaparim hamilelik icin diye dusunmustum ama sogan kuru uyguladigim ay hamile kalmisim:) yani sogani uygulamasam da kalirmiydim bilmiyorum cunku korunuyordum korunmadigim ilk ay uygulamistim sogan kurunu ama tesaduf mudur nedir hamile kaldim
Insallah saglikla alirsin bebegini kucagina saglikla buyutursun.dunyanin en guzel duygusu hele hareketlerini hissetmeye baslayinca..Canim ben kurraj sonrasi 3 ay korundum sonra korunmayi birakim hemen hamile kalirim diye bir dusuncem yoktu yumurtlama sorunum var cunku bu ay yumurtaliklarimi temizleyeyim de sonraki ay incir kuru filan yaparim hamilelik icin diye dusunmustum ama sogan kuru uyguladigim ay hamile kalmisim:) yani sogani uygulamasam da kalirmiydim bilmiyorum cunku korunuyordum korunmadigim ilk ay uygulamistim sogan kurunu ama tesaduf mudur nedir hamile kaldim
Rabbim insallah bu defa kismet eder inan surekli dua ediyorum rabbim hepimizi bebeklerimize kavustursun diye allahim kimsenin kucagini bos birakmasinInsallah saglikla alirsin bebegini kucagina saglikla buyutursun.dunyanin en guzel duygusu hele hareketlerini hissetmeye baslayinca..