Sogan kuru..hamileysem

Bence başlama zaten soğan kürü adetten sonra yapılması lazım bildiğim kadarıyla bekle derim ..bat nezaman ?

Soğan küründen sonra mı hamile kaldın cnm ?
Canim ben kurraj sonrasi 3 ay korundum sonra korunmayi birakim hemen hamile kalirim diye bir dusuncem yoktu yumurtlama sorunum var cunku bu ay yumurtaliklarimi temizleyeyim de sonraki ay incir kuru filan yaparim hamilelik icin diye dusunmustum ama sogan kuru uyguladigim ay hamile kalmisim:) yani sogani uygulamasam da kalirmiydim bilmiyorum cunku korunuyordum korunmadigim ilk ay uygulamistim sogan kurunu ama tesaduf mudur nedir hamile kaldim

Hayir ilki benim cok habersiz oldu evlenmeden once.enfeksiyonu vs temizliyor diye duydum ondan yapmak istiyorum.bebek planimiz yazaydi ama simdi gelirsede hos gelir.bekliyoruz
Hımm anladım cnm işe yarar inşallah

:işsiz::işsiz:
Canim ben kurraj sonrasi 3 ay korundum sonra korunmayi birakim hemen hamile kalirim diye bir dusuncem yoktu yumurtlama sorunum var cunku bu ay yumurtaliklarimi temizleyeyim de sonraki ay incir kuru filan yaparim hamilelik icin diye dusunmustum ama sogan kuru uyguladigim ay hamile kalmisim:) yani sogani uygulamasam da kalirmiydim bilmiyorum cunku korunuyordum korunmadigim ilk ay uygulamistim sogan kurunu ama tesaduf mudur nedir hamile kaldim
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla gelir inşallah bebişin :):nazar: pco mu vardı? Bende daha önce içtim ama bu ara yine içmek istiyorum enfeksiyon olduğunu düşünüyorum bide büyük bir kistim vardı iki ay önce şuan ne durumda bilmiyorum onada faydası olur belki die düşünüyorum adetimi bekliyorum oda hiç gelecek gibi deil :işsiz:

Insallah saglikla alirsin bebegini kucagina saglikla buyutursun.dunyanin en guzel duygusu hele hareketlerini hissetmeye baslayinca..

Insallah saglikla alirsin bebegini kucagina saglikla buyutursun.dunyanin en guzel duygusu hele hareketlerini hissetmeye baslayinca..
Rabbim insallah bu defa kismet eder inan surekli dua ediyorum rabbim hepimizi bebeklerimize kavustursun diye allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Back
X