Soğan kürü ile hamile kalan varmi ??

123mine

Rabbim büyük
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
555
311
23
Selam kizlar size bir sorum acakti ben 5 aydirli cocuk deniyoruz olmuyo 5 doktor a gttm ve verdikleri ilaclarin fitillerin hic bir erkisini gormedim bu ayda sogan suyuna baslamaya karar verdim 3 gundur. sogan kuru. Kullaniyorum sozce bu ay olacakmi ve sogan kuru kullanirken iliskide bulunacakmiyiz lutfen yardim edin .s.s.s.s

merhaba sanırım kür işe yaramış :) maşşlah hayırlı olsun bebişinizzz
peki nasıl uyguladınız yardımcı olurmusunuz 1 123mine
Tabikide seve seve olurum valla kuuzm ben adetim bitti 2 3 gun snra basladim oglen aksam yemeklerden10 dk once ictim bir cezveyeb1 bucuk su bardagi su koydum kaynattim kaynadiktan snra soganin en ust kabugunu soydum hepsini dgl ama snra 4 e boldum kaynayan suyun icine attim 5 dk da oyle kaynattim ictim 15 gun kullandim snra hamile kaldim allaha sukurler olsun

Tabikide seve seve olurum valla kuuzm ben adetim bitti 2 3 gun snra basladim oglen aksam yemeklerden10 dk once ictim bir cezveyeb1 bucuk su bardagi su koydum kaynattim kaynadiktan snra soganin en ust kabugunu soydum hepsini dgl ama snra 4 e boldum kaynayan suyun icine attim 5 dk da oyle kaynattim ictim 15 gun kullandim snra hamile kaldim allaha sukurler olsun

aynı ay mı hamile kaldın sevgili mine
sonraki ay mı
15 gün kullandıgın surede hamile kaldıysan sorun oldu mu acaba ?

Kullandgm ay hamile kaldim canim benim :KK66:

Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak neler yaptın, hangi zamanlarda uyguladın açıklar mısın rica etsem. Eşinde bir sorun var mıydı veya sende? Ne kadar zamandır çocuk istiyordunuz?

Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak neler yaptın, hangi zamanlarda uyguladın açıklar mısın rica etsem. Eşinde bir sorun var mıydı veya sende? Ne kadar zamandır çocuk istiyordunuz?
Hayr cnmb nm ikimizdede sorun yoktu doktor bana yumurta tembelligi var dedi ama cikmadi oyle bise cok sukur 6.ayda bebegimiz oldu sukur sogani kaynatim 15 gun ictim adetim bittikten 3 gun snra devam ettim tabi bu sure zarfinde iliskiye devam ettim sukurler olsun rabbime nasip etti

Hayr cnmb nm ikimizdede sorun yoktu doktor bana yumurta tembelligi var dedi ama cikmadi oyle bise cok sukur 6.ayda bebegimiz oldu sukur sogani kaynatim 15 gun ictim adetim bittikten 3 gun snra devam ettim tabi bu sure zarfinde iliskiye devam ettim sukurler olsun rabbime nasip etti

Bizler için de dua edermisin canım lütfen haamilelerin duası kabul olurmuş

selam kizlar
bana biri sogan kürünün tarifini ve nezaman nasil icilidigini yazabilirmi? bende denemek istiyorum.
bende laproskopie ile kistimi aldirdim 2 yil önce, sonra düsük yaptim ve kist tekrar döndü (endometriosis).

Ederim cnm bnm ediyorumda emin olur rabbim tum isteyenlere bu duyguyu yasatsin kucaklarimizi bos birakmasin inslh

Amin canım inşallah. Tüm hamişlerimiz de sağ sağlim bi avazda minik meleklerini kucaklarına alsınlar inşallah

Kızlar merhaba. Soğan kürü hakkında yorumların çoğunu okudum ama kafam karıştı. Adetim 8gün sürüyor. Dün bitti. Ne zaman başlamam lazım soğan kürüne? İnternette saraçoğlunun videosunu izledim diğer adete 15 gün kala diyor. Sizce ne zaman başlamalıyım? Bu ayı atlamak istemiyorum. Lütfen yardım:(

Kızlar merhaba. Soğan kürü hakkında yorumların çoğunu okudum ama kafam karıştı. Adetim 8gün sürüyor. Dün bitti. Ne zaman başlamam lazım soğan kürüne? İnternette saraçoğlunun videosunu izledim diğer adete 15 gün kala diyor. Sizce ne zaman başlamalıyım? Bu ayı atlamak istemiyorum. Lütfen yardım:KK43:
Canim yeni gördüm sen naptin

Can'ım Soğan küründen vazgeçtim incire başladım ama onu da çok düzenli yapamadım:( bu arada bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür bir sıkıntı Yok ama eşimin sperm testinde biraz sıkıntı var. Morfoloji 6 ileri hızlı da 28 çıktı. Doktor çok büyük bi problem Yok ama yine de bu değerlerle hemen olması zor dedi. Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım şimdi 7 günlük arada. Ben de adet olmak üzereyim bugün yarın olacak gibiyim ama inşallah olmam. Sizce yine de soğan ve incir kürüne devam edeyim mi ? Bir de eşim için tavsiyeniz var mı ?

Can'ım Soğan küründen vazgeçtim incire başladım ama onu da çok düzenli yapamadım:KK43: bu arada bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür bir sıkıntı Yok ama eşimin sperm testinde biraz sıkıntı var. Morfoloji 6 ileri hızlı da 28 çıktı. Doktor çok büyük bi problem Yok ama yine de bu değerlerle hemen olması zor dedi. Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım şimdi 7 günlük arada. Ben de adet olmak üzereyim bugün yarın olacak gibiyim ama inşallah olmam. Sizce yine de soğan ve incir kürüne devam edeyim mi ? Bir de eşim için tavsiyeniz var mı ?

Keciboynuzu kuru iyi geliyor
Bizim sonuclar iyi cikmisti kurden sonra
Bal polen propolis arisutu 4lu karisim dan da kullaniyoruz ikimizde
Bi de ginsengli bir bal karisimi yeni aldim
Keciboynuzunun icindeki bir madde spermin yumurtaya girisinde daha kolay girebilmesini sagliyor
Yine de doktorunuza sorun

21 Aralık ta adetim bitti. 26 Aralık gece arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. Ondan zevk suyu ile karışık sperm geldi. İçime girdi mi girmedi mı emin değilim. Zaten hemen sildik yıkadık. 3 saat içinde de Ella ertesi gün hapı attım. Sizce risk nedir?

21 Aralık ta adetim bitti. 26 Aralık gece arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. Ondan zevk suyu ile karışık sperm geldi. İçime girdi mi girmedi mı emin değilim. Zaten hemen sildik yıkadık. 3 saat içinde de Ella ertesi gün hapı attım. Sizce risk nedir?

İnsanlar yillarca ugrasiyor hergun iliski oldugu halde olmuyor
Siz bu sekilde bebek yaparsaniz
Takdiri ilahi demekten baska bir sey kalmiyor geriye
Yasin kac?

Back
X